PREVRTLJIVA VELJAČA

4. Brooks savski polumaraton s više od 300 trkača

Danas je na savskom nasipu održan Brooks savski polumaraton koju četvrtu godinu za redom organiziraju vrijedni članovi AK Sljeme Zagreb. Više od 300 trkačica i trkača dokaz su da to rade dobro!

Jutro je prijetilo kišom, ali se pred utrku nebo smilovalo pa su se do kraja utrke oblaci raspršili i zasjalo je sunce. Tako bi se ukratko moglo odraditi vremensko izvješće s utrke. Ono trkačko izvješće glasilo bi da je na utrkama na 5 km i 21.1 km polumaratonu nastupili više od 300 trkačica i trkača koji su savladavali poznatu stazu po savskom nasipu. Staza je bila raskvašena od kiše koja je padala do pred start utrke i snijega koji se tek otopio pa je bilo i blata, ali takvi su uvjeti bili najavljeni.

U utrci na 5 km najbrži su bili Dražen Dinjar (AK Rudolf Perešin) i Marija Hartl (Agram). Na glavnoj utrci pobjedu je treću godinu zaredom ostvario Goran Murić (AK Agram):

Iako mi je ovo najslabije pobjedničko vrijeme, moram priznati da mi je danas bilo teže nego prethodne dvije godine. Ponajviše zbog mekane staze, a ni odlični Blaž Barac mi nije dao ni trenutka predaha tokom cijele utrke i bila je borba za prvo mjesto sve do samog finiša. Čestitke svima koji su trčali!

Iza njega ciljem su prošli Blaž Barac (KCBT Bribir 1288) i Bojan Ivošević. U ženskoj konkurenciji najbrža su bile tri natjecateljice kluba “domaćina” AK Sljeme – Ingrid Nikolesić, Tadeja Krušec i Kristina Crnko.

Čestitamo svima na istrčanoj utrci i postignutim rezultatima! Smile

 

Neslužbeni rezultati

 


 


Autor: 3 sporta / Foto: Marko Duspara

Nema postova za prikaz