ČEKAMO TRKAČKI VAL U SLAVONIJI I BARANJI

8. Osječki polumaraton Mađarima

Jučer je u Osijeku otrčan 8. Osječki polumaraton Nike Running Ferivi koji je privukao 117 polumaratonaca i polumaratonki, 69 natjecatelja na 5 km i nekoliko desetaka djece na dječjim utrkama.

Privukao je i trkačice i trkače iz Mađarske koji su ponovno odnijeli većinu nagrada – što ćete bili su brži. Najbrži polumaratonci u muškoj konkurenciji bili su Dávid Kiss,Tamás Nagy i Drago Paripović (AK Žumberak), a u ženskoj konkurenciji pobijedila je Reka Batai ispred Zite Kacser i Marije Vrajić (AK Veteran Zagreb).

Solidna organizacija utrke koja je za startninu od 100 kuna za polumaraton i 50 kuna za utrku na 5 kilometara trkačima nudila zaista kvalitetnu dry & fit majicu, popust bon od 20% na trkačke artikle u Feriviju, okrepu i ručak poslije utrke. Vrijeme je bilo prekrasno, sunčano,uz malo vjetra, tek da razbije vrućinu.

Nadamo se samo da će trkački val koji je vidljiv u sjeverozapadnoj Hrvatskoj zapljusnuti i istočne dijelove Hrvatske i da će iduće godine 9. Osječki polumaraton biti velika utrka.

ukupni_rez_2012_osijek_osjecki_polumaraton.pdf

ukupni_rez__2012_osijek_5km.pdf

ukupni_rez__2012_djeca.pdf

Autor: 3 sporta/AK Maraton Vukovar / Foto: AK Maraton Vukovar

Nema postova za prikaz