25 KM ULICAMA ZAGREBA

Serijal Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 – kratko i brzo!

Popularni serijal cestovnih utrka na 5 km na raznim zagrebačkim lokacijama spreman je za novu sezonu. Pet utrka na pet kilometara, svaka sa svojim posebnostima, a u konačnici sve čini cjelinu – to je Serijal Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0

Početak je tradicionalno posljednje nedjelje u siječnju – omiljeni Zagreb Winter Classic. Start i cilj ostaju na zagrebačkim Ravnicama uz TC Maksimir gdje su osigurane i svlačionice kako bi svi lakše svladali zimske uvjete koje očekujemo.

 

Nova staza već na prvom kolu

Promjena će biti već na prvom kolu. Predviđena staza ulicama istočnog dijela grada sastojat će se od dva istovjetna kruga umjesto dosadašnja tri. Datum koji si trebate zabilježiti u kalendar, kao buđenje iz zimskog sna, je nedjelja, 27. siječnja 2019. u 11:00 sati. Navijamo za prave zimske uvjete i koju pahulju snijega!

 

Novosti i u nastavku

Za ovu godinu, organizator je najavio i promjene određenih lokacija, ali to nas očekuje u jesenskom dijelu serijala koji u 2019. završava krajem studenog. Novost je Heineken 0.0 kao dodatna okrepa nakon otrčanih 5 km 😊.

Prijave su otvorene na www.utrka.com , a možete se prijaviti i direktno na cijeli Serijal čime  osiguravate jednu kotizaciju gratis uz atletsku majicu dugih rukava s motivom utrke.

Nakon svake utrke, nagrađuje se najboljih pet trkača i trkačica u ukupnom poretku, a po završetku Serijala Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 nagrađuju se najbolja tri natjecatelja po kategorijama.

Vidimo se na Serijalu Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0!

 

 

Nema postova za prikaz