PRETPOSLJEDNJE KOLO

Četvrto kolo Hrvatska trči ljetne lige – sad trčimo za sebe, za to smo se i prijavili

Nakon trećeg kola naše lige saznali smo da je zeleni tim pobjednik s nedostižnih 3:0. No timska pobjeda nije bila cilj, pravi cilj svakog od nas koji trči ljetnu ligu je trčanje, čak i u ljetnim mjesecima kada je to teže. O, kako smo u tome uspjeli.  🙂

 

Zato, iako timske “prisile” više nema, ovaj vikend ponovno tenisice na noge i u lov na trkačko postignuće za sebe.

Vremenske prilike opet će se mijenjati, čini se da će početak vikenda biti jako vruć, a subotnje poslijepodne i nedjelja nosi kišu, ali i oluje. Čuvajte se!

 

Tombolaaaaa!

Da vam još malo pomognemo u motivaciji za četvrto kolo, osigurali smo više od 50 poklona za tombolu. U njoj će se naći pokloni naših sponzora – glavnog sponzora lige Intersporta, Natural Wealtha i Garmina, a podijelit ćemo i 10 knjiga Abeceda trčanja.

Na izvlačenju tombole sudjeluju samo trkačice i trkači koji istrče četvrto kolo.

Šaljite nam fotografije i kratke video uratke

Želimo što više vaših fotografija, a šaljite nam i kratke video uratke. Njih snimiti mobitelom položenim horizontalno, a od prikupljenih kratkih clipova napravit ćemo jedan zajednički video naše ljetne lige.

Sve šaljite na hrvatskatrci@gmail.com

 

Tehničke informacije

Prijava rezultata: preko istog linka preko kojeg ste prijavili prethodna kola. Link vam je jučer ponovno poslan na mail.

I dalje imate opciju prijaviti rezultat u rekreativnu kategoriju, u kojoj možete istrčati bilo koju distancu (dužu od 5 km za odrasle). Za nju vam ne treba link na GPS zapis aktivnosti, već je dovoljno upisati distancu i vrijeme aktivnosti.

U natjecateljskoj kategoriji zadane su distance – 5 km, 10 km, 21.1 km polumaraton i 42.2 km maraton. Za prijavu u natjecateljsku kategoriju morate priložiti link na GPS zapis aktivnosti. Ako vaša standardna aplikacija to ne može, preporučujemo korištenje aplikacije Sports Tracker koja radi precizno i ima jednostavan način dijeljenja linka. Rok za prijavu rezultata je ponedjeljak do podneva!

 

I dalje smo aktivni u grupama na Facebooku

Prije i nakon trčanja družimo se u Facebook grupama TRČIMO! 3sporta.comHrvatska trči.

Problemi: u slučaju problema, mi smo na mailu hrvatskatrci@gmail.com pa se slobodno javite s pitanjem.

SPONZORI LIGE:

 

 

 

 

Nema postova za prikaz