PROSLAVIMO ZAJEDNO

Ljetna liga Hrvatska trči – trčimo još jednom, proslavimo kraj lige zajedno

Svemu lijepom dođe kraj, a možda je kraj i važan element ljepote – kad nešto traje predugo, nerijetko se ljepota izgubi. 🙂 Naša i vaša ljetna liga Hrvatska trči nije je izgubila, bila je lijepa i posebna.

 

Kroz protekla četiri tjedna trčali smo i hodali, gdje god smo došli širili smo pozitivnu poruku, izdržali smo i najveće vrućine, ležaljke i kauče vikendom smo na neko vrijeme mijenjali znojnim majicama i tenisicama. I bilo nam je baš super.

Pred nama je još jedna prilika da to ponovimo, jer sutra i prekosutra trčimo posljednje, peto kolo lige. Znam da je većina već zavirila u svoje kuverte (tko može tome odoljet’!). Sada, na posljednjem kolu vrijeme je da zaslužene medalje stavite oko vrata, da se fotografirate, snimite i sve to podijelite sa svojim prijateljima, u Facebook grupama i s nama.

Pošaljite nam svoje fotografije i video clipove na mail hrvatskatrci@gmail.com.

Mi smo prezadovoljni vama trkačicama i trkačima, nadamo se da ste zadovoljni i vi s nama, trudili smo se da svakom odgovorimo, da riješimo svaki problem. Ako još postoji kakav neriješeni, javite nam se na srksparta@gmail.com i pokušat ćemo ga riješiti. Ako još niste dobili medalju, javite se na istu adresu, naša pošta daleko je od savršenstva, ali mi to znamo i spremni smo na to.

Za kraj ove najave petog kola samo još ovo – trčite, budite sretni dogurali smo svi zajedno do kraja kolovoza (i ljeta), u malo boljoj formi nego smo ga započeli. 🙂

Sretno na trčanju!

SPONZORI LIGE:

 

 

 

 

Nema postova za prikaz