KAMENJAROM DO GRADA

Postani Spartanac u Dubrovniku!

Još nas samo mjesec i pol dana dijeli od drugog izdanja utrke Spartan Trail Dubrovnik, koja će u grad pod Srđem ponovo privući ljubitelje trail trčanja sa svih strana svijeta.

 

25. i 26. listopada na rasporedu je nova nezaboravna avantura na krševitom terenu dubrovačke spartanske staze, koja ove godine nudi još intenzivniju rutu s tri različite duljine – 10 km, 21 km i 50 km – postavljajući niz izazova kako onima željnima prvih koraka u svijetu trail trčanja, tako i iskusnim trkačima u potrazi za stazom na kojoj će testirati izdržljivost i pomaknuti svoje granice. Mamac je svakako i još bogatiji nagradni fond, koji iznosi ukupno čak 10 000 eura.

Globalno poznati brand Spartan prošle je godine održao svoju prvu hrvatsku trail utrku upravo u Dubrovniku i već na premijeri privukao trkačke entuzijaste iz SAD-a, Velike Britanije, Mađarske, Njemačke, Češke, Bosne i Hercegovine, Španjolske, Poljske, Srbije, Crne Gore, Austrije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Francuske, Slovenije i Argentine.

Zovu trčanja u kraju koji je ljepotom, bogatom poviješću i kulturnim nasljeđem zasluženo među najpopularnijim svjetskim destinacijama i ovaj će se put odazvati brojni inozemni trail trkači.

Pridruži im se krajem listopada, prihvati izazov i postani Spartanac u Dubrovniku!

Više informacija o utrci i prijavama dostupno je na službenoj stranici.

 

Promo tekst

Nema postova za prikaz