SITAN A MOĆAN

Garmin predstavlja Lily 2 Active – male, elegantne pametne satove s ugrađenim GPS-om

Garmin je najavio Lily 2 Active – najnoviji u nizu modernih pametnih satova koji dodaju ugrađeni GPS i uključuju popularne zdravstvene, wellness i funkcije povezivanja. Kao najmanji Garminov pametni sat s GPS-om, Lily 2 Active ima bezvremenski dizajn s metalnim kućištem sata, dva gumba i skrivenim zaslonom s jedinstvenim uzorkom leće.

 

S trajanjem baterije do 9 dana u načinu rada pametnog sata i do 9 sati u načinu rada GPS, korisnici imaju dovoljno vremena da ostanu aktivni uz funkcije kao što su vježbe na zaslonu, planovi treninga Garmin Coach za trčanje, nove sportske aplikacije i više.

 

Trendi, bezvremenski dizajn

Spajajući klasičan izgled s modernom tehnologijom, Lily 2 Active predstavlja dva bočna gumba za lakše pokretanje i zaustavljanje aktivnosti ili prebacivanje između zaslona. Svaki model u liniji također ima maleno metalno kućište za sat, silikonski remen i jedinstvenu leću s uzorkom koja, brzim dodirom ili okretanjem zapešća, otkriva svijetli zaslon osjetljiv na dodir. Lily 2 Active dostupan je u tri boje; krem-zlatni s bež silikonskim remenom, srebrni sa svijetloljubičastim silikonskim remenom i tamnozeleni s tamnozeleni silikonskim remenom. Kupci mogu dizajnirati vlastiti Lily 2 Active kombiniranjem remena i okvira satova uz Vaš sat na vaš način opcijom.

 

Što ćete voljeti kod Lily 2 Active

  • Ugrađeni GPS: točno pratite aktivnosti na otvorenom, uključujući hodanje, trčanje i više.
  • Praćenje energije Body Battery: pratite razinu energije tijekom dana kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.
  • Ocjena spavanja: primite ocjenu za kvalitetu spavanja prošle noći, plus uvide o tome kako biti bolji. Također pratite različite faze sna, otkucaje srca1, varijabilnost otkucaja srca, stres, puls Ox2 i disanje.
  • Praćenje kondicije: pratite korake, potrošene kalorije, minute intenziteta i više.
  • Nove sportske aplikacije: promijenite vježbu s novim ugrađenim sportskim aplikacijama za tenis, pickleball, sobni bicikl i golf.
  • Vježbe na zaslonu: preuzmite i pratite vježbe za snagu, HIIT, jogu i više izravno sa zaslona sata.
  • Garmin trener: trenirajte za nadolazeću utrku uz besplatne prilagodljive planove treninga od stručnih trenera.
  • Garmin Pay beskontaktno plaćanje: provucite kroz odabrane linije blagajne i sustave javnog prijevoza preko uključenih pružatelja usluga.
  • Aplikacija za pametni telefon Garmin Connect: pregledajte podatke o zdravlju i fitnessu, povežite se s prijateljima i sudjelujte u izazovima—sve besplatno.

 

Izgledajte i osjećajte se dobro – iznutra i izvana

Dizajniran za svaki životni stil, Lily 2 Active korisnicima pruža jutarnje izvješće koje uključuje pregled njihovog sna – uključujući varijabilnost otkucaja srca – plus dnevni kalendar, vremensku prognozu i više nakon buđenja. Također dodaje Health Snapshot, koji korisnicima omogućuje prijavu 2-minutne sesije za snimanje ključnih zdravstvenih statistika poput otkucaja srca, pulsa Ox i disanja. U trenucima stresa, aktivnost meditacije vodi korisnike kroz meditacijske prakse, dok aktivnost disanja pruža različite tehnike disanja koje se mogu pratiti izravno sa sata. Lily 2 Active također uključuje funkcije praćenja zdravlja žena, dopuštajući korisnicama da prate svoj menstrualni ciklus i trudnoću, a istovremeno dobivaju edukaciju o vježbanju i prehrani.

 

Ostanite povezani

Za život u pokretu, Lily 2 Active je kompatibilan s iPhone ili Android pametnim telefonima tako da korisnici mogu primati e-poštu, tekstualne poruke i upozorenja izravno na svoj sat. Funkcije sigurnosti i praćenja kao što su pomoć i otkrivanje incidenata mogu pomoći u pružanju mira tijekom trčanja na otvorenom, šetnji ili vožnje biciklom slanjem poruke s korisnikovom lokacijom uživo njegovim odabranim kontaktima za hitne slučajeve ako trebaju pomoć ili ako sat otkrije da se dogodio incident3 .

Dostupan sada, Lily 2 Active ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 349,99 €. Da biste saznali više o Lily 2 Active, posjetite garmin.com.

1 Točnost praćenja aktivnosti

2Ovo nije medicinski uređaj i nije namijenjen za upotrebu u dijagnozi ili praćenju bilo kojeg zdravstvenog stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy.. Pulse Ox nije dostupan u svim zemljama.

3 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom; pogledajte Garmin.com/ble. Za zahtjeve i ograničenja značajki sigurnosti i praćenja pogledajte Garmin.com/safety

Nema postova za prikaz