4 KOMPONENTE ZA MAKSIMALAN POVRAT ENERGIJE

adidas Running predstavlja novi Ultraboost 19

adidas Running predstavlja adidas Ultraboost 19, rekonstruiranu verziju ikonske trkače tenisice s najvećim povratom energije ikada. Za kreaciju novog Ultraboost modela, adidas dizajneri i tim za razvoj proizvoda surađivali su s tisućama trkača širom svijeta kako bi potpuno redizajnirali i nanovo osmislili legendarne trkače tenisice.

Zajedničkim snagama su pojednostavili originalan adidas Ultraboost model koji je bio sastavljen od 17 dijelova i kreirali novi model koji se sastoji od samo četiri inovativne omponente koje mijenjaju način na koji trkač doživljava trčanje.

Četiri tehnološke komponente nove redizajnirane tenisice su Optimized BOOST s 20% više BOOST tehnologije u potplatu čime se dobiva još više energije pri svakom koraku. Nova Torsion Spring tehnologija koja trkača gura naprijed bez otpora s laganom konstrukcijom koja se kreće sa stopalom i eliminira gubljenje energije. Treća komponenta je 3D Heel Frame konstrukcija koja amortizira stopalo pri dodiru s tlom pružajući potporu i stabilnost, a inovativan jednodijelni Primeknit 360 materijal gornjišta omata stopalo kao druga koža i daje osjećaj potpore i iznimne udobnosti.

adidas Ultraboost 19 modeli inspirirani su i napravljeni za novu eru trčanja koja daje prostor kreativnosti i zajedništvu. Trčanje je postalo društven sport i nije više rekreacija kojom se pojedinci bave sami. Predstavljanjem rekonstruiranog Ultraboost 19 modela trkačkih tenisica adidas obilježava početak nove trkačke sezone i u sklopu adidas Runners Zagreb zajednice pokreće Run&Shine program koji će ujediniti mlade žene koje žele biti okružene istomišljenicama, ojačati svoje tijelo i duh, ostvariti zadane ciljeve i dostići više razine osobnog razvoja.

Prijave za sudjelovanje kreću od 11. i traju do 24. veljače, nakon čega se odabire deset sudionica Run&Shine programa koje će se kroz deset tjedana pripremati za Wings for Life utrku čemu će prethoditi treninzi trčanja, treninzi snage, mentalni treninzi, savjeti o prehrani, mentalnoj snazi i razne radionice koje će pomoći u postizanju ciljeva.

Članice Ladies Squad zajednice imat će priliku isprobati nove Ultraboost 19 modele, a među prvima koji su testirali nove trkače tenisice bili su ikona stila Kendall Jenner, filmska zvijezda Chadwick Boseman, nogometne zvijezde Lionel Messi, Paulo Dybala, Paul Pogba i trkač Wayde van Niekerk.

Nove adidas Ultraboost 19 modele od 23. veljače možete pronaći u svim adidas trgovinama.

PRIJAVA I DETALJI PROGRAMA

https://www.adidas.com/hr/adidasrunners/blog/run-shine?cm_sp=RUNNING_HUB-_-HOME_BLOGS-_-VIEW_RUN-SHINE

PR tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz