UTRKA ZA IZABRANE

Bojana Bjeljac postavila novi državni rekord na 10 km!

Foto: www.wilhelmi-fotograf.de

Danas je u Berlinu održana pozivna utrka pod nazivom “Berlin 10k Invitational” na kojoj je nastupila Bojana Bjeljac i istrčala novi hrvatski rekord na toj dionici u vremenu 32:12!

 

Bojana je na cilj stigla druga iza pobjednice Njemice Miriam Dattke koja je trčala 31:38, što je trenutno vodeći rezultat na svijetu. Bojanin rekord je za 33 sekunde bolji od rekorda Lise Nemec koja ga je istrčala 2015. u Pragu.

Čestitamo Bojani!

– Hvala vam na čestitkama. Utrka je održana danas u Berlinu, trčala se dionica od 10 km na cesti. Bilo je relativno hladno oko 3-4 stupnja Celzijusa, ali meni hladniji vremenski uvjeti odgovaraju. Krenula sam s prvom grupom i to me držalo kroz cijelu trku. Konkurencija je bila jako dobra i naravno da ćete onda trčati još bolje jer vas masa povuče. Zadovoljna sam kako sam istrčala utrku, taman sam se sada aklimatizirala od kada sam došla s priprema iz Kenije. Utrka je rezultirala mojim novim osobnim rekordom koji je ujedno i novi hrvatski rekord na 10km na cesti. Zahvalna sam treneru Mladenu Kršeku na svom trudu i vremenu koje je uložio da se ovaj rezultat ostvari – rekla nam je Bojana nakon postavljanja novog rekorda.

Rezultati

Photo credits: www.wilhelmi-fotograf.de 

 

Foto: www.wilhelmi-fotograf.de
Foto: www.wilhelmi-fotograf.de
Foto: www.wilhelmi-fotograf.de

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz