NIKAD ZABAVNIJI PROGRAM

Čeka nas odlična glazba na stazi Zagrebačkog maratona – Matej Meštrović i najbolji domaći DJ-i

Šest tisuća trkača na ulicama sjajan je prizor, a još je atraktivniji uz brojnu publiku koja navija i zabavlja se. Sport i glazba oduvijek su išli zajedno, a upravo 28. Zagrebački maraton donijet će ovim spojem i dosad najzabavniji popratni program.

 

Svojom prštavom energijom koja osvaja, odličan uvod u maraton napravit će u subotu, 12. listopada na Trgu bana Jelačića ansambl Meštrović & Expresto. Ansambl je utemeljio skladatelj i pijanist Matej Meštrović, koji uz pijanisticu Kristinu Bjelopavlović Cesar i udaraljkaša Bornu Šercara već “maratonski” posljednjih deset godina na furioznim nastupima diljem svijeta izvodi autorske skladbe te obrade poznatih klasičnih djela.

– Svaki je koncert za naš trio poput još jednog prolaska kroz cilj. Biti vrhunski muzičar zapravo znači trčati maraton čitav život. Upravo iz tog razloga neizmjerno se veselimo koncertu i Zagrebačkom maratonu – najavio je Matej Meštrović spektakl na Trgu.

No, cijeli će vikend donijeti pregršt sjajne glazbe uz poznate DJ-e koji će nastupiti u nesvakidašnjim izdanjima. U subotu, također na Trgu bana Jelačića sa svojom odličnom glazbenom selekcijom nastupit će DJ Frajman, jedan od veterana zagrebačke plesne scene. Zabavu će u nedjelju ujutro već prije početka maratona nastaviti Felver, također jedan od najdugovječnijih zagrebačkih DJ-a te organizator odličnih partija plesne glazbe.

Zabave neće nedostajati ni na punktovima duž rute maratona. Na Kvaternikovom trgu nastupit će Ilija Rudman i Antonio Zuza, dvojac iz međunarodno uglednog Imogen Recordingsa, a na okretištu Dubrava također uigrani dvojac Nick i Pepi iz Adriatic Coastinga. Svoje će glazbeno–tekuće navijačke punktove imati i partner Ožujsko, i to u Pivani u Ilici te u Staroj Vlaškoj kod spomenika Šenoi.

Maratoni su atraktivni događaji koji u svim velikim gradovima na ulice izmame mnoštvo gledatelja i navijača. Svi koji se ne odluče trčati na Zagrebačkom maratonu, imat će prilike uživati također u sjajnoj tjelesnoj aktivnosti – plesu.

 

Više informacija na FB STRANICI

 

Subota 12. 10.

Trg bana Josipa Jelačića
11.00 – 14.00 i 17.00 – 20.00
Frajman

20.00 – 21.00
Ansambl Meštrović & Expresto

Nedjelja, 13. 10.

Trg bana Jelačića
8.30 – 14.30
Felver

Kvaternikov trg
9.00 – 14.00
Ilija Rudman i Antonio Zuza

okretište Dubrava
9.00 – 14.00
Nick i Pepi

Promo

Nema postova za prikaz