PRIJAVE SU OTVORENE

Crazy Hill Trail – I ove godine ludujemo brežuljcima i šumama u okolici Ludbrega

Zimi se još ni približno ne vidi kraj, snijeg još nije pošteno ni pao, a kamo li otopio se, a samo nas mjesec i pol dijeli od utrke kojom tako volimo otvoriti trkačku sezonu – Crazy Hill Traila. Da, prijave za omiljenu ranoproljetnu utrku otvorene su.

 

Šesto izdanje utrke na kojoj jedva čekamo pohrliti u blato, na kalendaru je zabilježeno za 1. ožujak. I ove ćeš godine startati i završiti na cilju u gradiću čije ime obećava ludi provod – Ludbregu.

Svoje putovanje kroz krajolik ludbreških i kalničkih brežuljaka i šuma, možeš odabrati u dugom ili kratkom aranžmanu. Ukoliko si “stara iskusnjara“ i osjećaš se spremno, Športsko rekreativno društvo BSV Ludbreg za tebe je priredilo crvenu odnosno Red stazu u dužini 34 kilometra uz 1040 metara uspona. Ukoliko si rekreativka ili planinar, za tebe je stvorena plava ili Blue staza od 16 kilometara i 415 metara uspona. Staze će biti u potpunosti označene.

Lani je potpuni ugođaj ove utrke, po pitanju terenske podloge uvjetovane vremenskim prilikama, ponešto zakazao pa je bilo više suše i vjetra, a manje blata. Zato se ove godine nadamo “popravnom“. 😉 Međutim, s obzirom na dosadašnju zimu, mogli bismo potpuno ostati bez zimskih radosti, ali izvjesnije je da bi se zima mogla zainatiti na svojem kraju i nadoknaditi svoje propuste.

Stoga, prijavi se na vrijeme i pojavi se prve nedjelje u ožujku u caffe baru Crazy Hill, na registracijama u 8.30 sati. U 10.30 otisni se na putovanje šumskim putevima i stazama te makadamom ludbreške okolice. Nakon utrke osiguran ti je tuš te zakuska.

Osim toga, u iznos startnine od 120 kuna (uplati najkasnije do srijede, 19. veljače), uključen je i poklon s logom utrke. Za ostale nagrade morat ćeš se malo pomučiti, a osim onih za ukupne pobjednike u muškoj i ženskoj kategoriji, osigurane su i nagrade po starosnim kategorijama.

Za kraj, ne zaboravi zviždaljku, komplet prve pomoći i mobitel!

 

RASPIS

WEB STRANICA

FB DOGAĐAJ

 

Promo

Nema postova za prikaz