PRVI LUDBREŠKI TREKING

Crazy Hill Trekk – Izgubi se i ti na ludim bregima

Za Crazy Hill u trail izdanju, u ožujku svi već vrlo dobro znamo. Rekli bismo, nulta utrka sezone koja se ne propušta. E, pa ovaj je put Športsko rekreativno društvo BSV Ludbreg, priredilo i predblagdansku poslasticu za kraj sezone. Jednu još luđu utrku po “ludim bregima“ – Crazy Hill Trekk!

 

Organizatori te u subotu, 14. prosinca pozivaju na prvo izdanje Crazy Hill Trekka. Utrke u orijentacijskom trčanju po bregima i šumama Ludbreških Vinograda i Kalničkoga gorja. Ondje uz pomoć karte i kompasa, u što kraćem vremenu moraš pronaći i proći sve kontrolne oznake.

Možeš birati između dvije staze. Spremnije i iskusne trekere očekuje staza od 18 do 20 kilometara sa zahtjevnijom orijentacijom, dok je za sve ostale trkače i rekreativce tu lakša staza od osam do deset kilometara, s laganom orijentacijom.

Crazy Hill Trekk druga je po redu utrka u sklopu Treking Lige Sjever te se boduje za ukupan plasman lige.

Iskusni trekeri na Challengeru, kartu s kontrolnim točkama dobit će tek na dan utrke. Računa se da će za njihove dobre orijentacijske sposobnosti, vremenski limit od šest sati biti dovoljan.

Za kategoriju Light namijenjenu rekreativnim trkačima i šetačima sa osnovnim orijentacijskim sposobnostima, karta s kontrolnim točkama bit će objavljena nekoliko dana prije utrke. Njima postavljen vremenski limit je četiri sata.

Požuri s prijavom jer broj natjecatelja ograničen je na 100. Pretprijava putem on-line prijavnice je obvezna, a potvrđena je uplatom startnine od 30 kuna, najkasnije do srijede, 11. prosinca.

Prijave i registracija na dan utrke, bit će od osam sati ujutro, a start u 10 sati – sve u društvenom domu Vinograda Ludbreških.

Na startu se ne pojavljuj bez obvezne opreme – mobitela, kompasa i barem pola litre tekućine. Jasno, kartu i kontrolni karton ne ispuštaj iz vida. Trekerima na dužoj kategoriji u obveznu opremu spada još i komplet prve pomoći, zviždaljka, čeona lampa i astro folija.

FB EVENT

 

Piše: Martina Maloča
Foto: 3sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz