NA VIŠE OD 3.500 m2

  Decathlon – najveći lanac sportske opreme uskoro u Hrvatskoj

  Na jesen u zagrebačkom King Crossu vrata otvara jedan od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme – vrhunska sportska oprema za više od 70 sportova pod jednim krovom.

  Decathlon, jedan od najvećih lanaca sportske opreme na svijetu, na jesen će otvoriti prvu trgovinu u Hrvatskoj u sklopu zagrebačkog trgovačkog centra King Cross Jankomir. Prvi zagrebački Decathlon prostirat će se na više od 3.500 m2 i s više od sedamdeset brendova bit će trgovina s najvećim izborom najrazličitije sportske opreme u Hrvatskoj. U dućanu će biti dostupno više od 150 000 proizvoda sedamdesetak vodećih svjetskih proizvođača sportske opreme kao i proizvodi izDecathlonovih dvadeset Passion brendova kako bi se zadovoljile potrebesvih sportaša rekreativaca i onih koji se profesionalno bave sportom.

  Sedamdeset sportova pod jednim krovom

  Svi sportovi pod jednim krovom jedno je od glavnih obilježja Decathlon brenda što opravdava podatak da Decathlon drži sportsku opremu za više od 70 sportova – od timskih sportova do onih manje zastupljenih kao što su streličarstvo, surfanje, konjički sportovi i mnogi drugi.

  Decathlon u Zagrebu će kao i u svim ostalim zemljama svijeta slijediti istu filozofiju, a to je široka ponuda sportske opreme za rekreativce i profesionalce kako bi bavljenje sportom bilo dostupno svima. Decathlon je prepoznat i kao lanac sportske opreme s prihvatljivim cijenama što ne utječe na kvalitetu proizvoda i usluga od kojih su najvažnije mogućnost testiranja proizvoda prije kupnje u trgovini, usluga servisa proizvoda te program vjernosti za potrošače.


  Passion brendovi

  Ukupno dvadeset brendova razvijenih od strane Decathlona okupljeno je pod zajedničkim nazivom Passion brendovi. Zajedničko svim Passion brendovima je da su razvijeni u istraživačkim centrima kompanije koristeći najnovije tehnologije izrade sportske opreme vrhunske kvalitete. Različita sportska oprema koju nudi pojedini Passion brend, bez obzira na neupitnu kvalitetu, cjenovno je prihvatljiva te namijenjena rekreativcima i profesionalnim sportašima. Passion brendovi kao što su Quechua, Nabaiji, Kalenji, Tribord, Domyos, Kipsta i Newfeel nude sportsku opremu za mnogobrojne sportove kao što su planinski sportovi, plivanje, trčanje, nautika i vodeni sportovi, fitness i gimnastika, timski sportovi, hodanje i mnogi drugi.

   

  Autor: Promo

  Nema postova za prikaz