UNLIMIT YOUR WORKOUT

Dođi na besplatni ReebokXchallenge trening

U subotu 28. listopada održat će se drugi jesenski ReebokXchallenge trening, ovaj put s naglaskom na fitness.

 

 

Nakon vrlo uspješnog prvog treninga, u kojem su na Jarunu sudionici kombinirali trčanje i vježbanje, ovaj put se radi mix grupnih fitness vježbi prilagođenih rekreativcima, ali i naprednim fitness entuzijastima.

 

Vježbaj i isprobaj opremu

 

Osim treninga, koji će voditi instruktorica Martina Kovarik, moći ćete pogledati i Reebok kolekciju namijenjenu treniranju u fitness dvorani. Prije svega, fitness tenisice Everchill TR 2.0.

Ove svestrane tenisice dobro podupiru stopalo, a namijenjene za sve vrste treninga u teretani – čučnjeve, iskorake, kardio, trbušnjake, dizanje utega, marince, preskakanje konopca, sklekove. U njih je ugrađen Liquid Foam sustav kojim je postignuta odlična mekoća, ali i stabilnost za nagle pokrete prilikom vježbanja. A ono što je možda i najvažnije, vrlo su prozračne i osiguravaju ugodnu radnu temperaturu stopala prilikom vježbanja.

 

 

Već su sada u prodaji, a možeš ih ekskluzivno pronaći u Intersport prodavaonicama ili na Intersport web stranici.

 

Kada i gdje je trening?

 

Drugi jesenski ReebokXchallenge trening održat će se u subotu 28. listopada 2017., početak prijava je u 9:30, a početak treninga u 10 sati. Mjesto događanja je Boćarski klub Zrinjevac, odnosno popularni balon pored dvorane Boćarski dom.

 

Kako se prijaviti?

 

Sve dodatne informacije saznaj na ovom linku, a preko njega se možeš i unaprijed prijaviti.

Dođi! 🙂

 

Reebok_FW17_Visual_Social_Group_Black

Reebok_FW17_Visual_Social_Male_Packshot

Promo tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz