MOŽDA NEŠTO I ULOVIŠ

Dođi na Outdoor weekend Put šarana – jedna staza, dva sporta

Nakon ljetne stanke, odmora i velikih vrućina 19. i 20. kolovoza na red dolazi Outdoor weekend Put šarana koji je organiziran na istoimenoj XC biciklističkoj stazi „Put šarana“ koja prolazi šumom koja omeđuje devet virovitičkih ribnjaka, nedaleko od Virovitice. Tko god je hodao, vozio i trčao tom stazom nije ostao ravnodušan.

 

Biciklistička staza duga je 11 kilometara, s 330 m uspona te je u potpunosti označena i uređena od strane Biciklističkog kluba BOR. Za potrebu organizacije trail utrke, staza će biti djelomično modificirana kako bi se osigurale tri kategorije natjecanja.

U subotu, 19. kolovoza na rasporedu je rekreativna trkačka utrka Trail put šarana koja se trči u tri kategorije:

  • Experience trail, 11 km
  • Challenge trail, 5 km
  • Junior trail, 3 km

Cijena startnine je 60 kuna u pretprijavi, dok 70 kuna bez pretprijave, a ona uključuje izvrstan provod, trčanje po fenomenalnoj šumskoj stazi Put šarana, mogućnost kampiranja uz najavu, ručak nakon utrke te zasluženu finišersku medalju.

TRAIL PUT ŠARANA

 

Nakon trčanja, u nedjelju na red dolazi biciklistička utrka XC Put šarana, na kojoj se vozi puni krug staze od 11 km, a broj krugova ovisi o kategoriji koju vozite. Pored svega moći ćete testirati najnovije modele GIANT bicikala ili sudjelovati na MTB biciklijadi.

XC Put šarana 2017(1)

Sve detalje možete pronaći u raspisu za Trail put šarana i XC Put šarana. Prijave su dostupne na ovdje, a sve dodatne informacije možete potražiti na web stranici BK BOR-a www.bk-bor.hr ili na Facebook događajima: Trail utrka Put šarana i XCO utrka Put šarana.

Promo tekst

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz