Dođi na prvo izdanje atletske utrke u Omišlju!

Otok Krk i Omišalj će u subotu 29. travnja 2017. biti domaćini prve utrke na 10 km – Omišalj 10K. Naš najveći otok ugostit će veliki broj trkača iz cijele Hrvatske, a očekuje se dolazak i nekih od najboljih hrvatskih dugoprugaša.

 

Atraktivna staza od 10 kilometara kreće iz samog centra mjesta i dolazi skroz do ostataka starog Rimskog grada, jednog od antičkih lokaliteta na otoku Krku. Trči se jedan veliki krug, koji uz dugačke, ravne dijelove ima i dvije malo zahtjevnije uzbrdice – jednu nakon 3 km, a drugu na povratku – jedan kilometar prije cilja.

Start utrke je u 18:00 sati, a preuzimanje startnih paketa i startnih brojeva bit će moguće u subotu već od 14:00 sati. Prijavni centar nalazit će se neposredno uz poziciju starta u Turističkom uredu Omišlja u glavnoj ulici Prikešte.

Sve trkače nakon utrke očekuje topli obrok i druženje u restoranu Trep’s, a najbolji mogu računati i na novčane nagrade. S obzirom na produženi vikend vjerujemo da će mnogi trkači ostati u Omišlju i na otoku Krku i nakon utrke te se dobro provesti.

Prijave su otvorene još danas na http://www.utrka.com/utrke/omisalj10k/2017/info/ – ne propustite biti jedna/jedan od onih koji su nastupili na prvom izdanju utrke! 🙂

PR

 

Što misliš o temi?