PLODNA DOLINA NERETVE

Dođite na 1. Mandarina polumaraton Neretva

U organizaciji Sportske udruge Neretva Run, Sportska zajednica Grada Metkovića i Turističke zajednice Metkovića, 5. 11. 2017. će se održati prvo izdanje Mandarina polumaratona i utrke na 5 km. Svi ste pozvani!

 

– “Ideja o polumaratonu u Metkoviću postoji već duži niz godina. Mi iz sportske udruge Neretva Run odavno smo, ponajviše “Skalinadom”, podigli ljestvicu organizacije na vrlo visok nivo. Za prvi Mandarina polumaraton pripremamo bogat startni paket i atraktivnu stazu. Naši trkači moći će uživati u svim blagodatima Neretve, od fotosafarija, arheološkog muzeja, do najstarije ornitološke zbirke u Europi i još puno toga. Za sami polumaraton pripremili smo lijepe nagrade za najbolje u apsolutnom poretku, isto kao i za najboljeg i najbolju iz Hrvatske, kao i bonus za obaranje vremenskih limita. Također cijela utrka će biti u znaku Neretve, tako će svi natjecatelji dobiti mandarine, suvenire s logom utrke… Osim polumaratona, paralelno će se trčati i utrka Butteflyrun 5K,humanitarna utrka gdje će sav prihod ići djeci, metkovske udruge Leptirići, kako bi im se olakšalo daljnje liječenje. ” – riječi su organizatora ove nove utrke.

Ne preostaje nam ništa drugo nego pozvati sve trkačice i trkače željne tople jesenske prirode u dolini Neretve da 5. 11. istrče jednu od ponuđenih utrka.

Više informacija o utrci i prijave

Facebook stranica

 

Tangerine sunny garden with green leaves and ripe fruits. Mandarin orchard with ripening citrus fruits. Natural outdoor food background

20935077_1431708490217135_3950293273072680761_o

Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz