SVE JE SPREMNO, JESTE LI VI?

Dođite na 26. Varaždinski polumaraton!

Utrka 26. Varaždinskog polumaratona dobila je odobrenja nadležnih institucija za održavanje  20. 9. 2020., u nedjelju. Dođite, pokažite kako ste trenirali u ovo korona – vrijeme i odradite jednu provjereno dobru utrku.

 

Start i cilj utrke bit će u središtu grada, na prostranom Kapucinskom trgu, gdje će se odvijati i preuzimanje startnih paketa s brojevima, počevši od 7:30 pa do 10:00 sati. Start obje utrke je u 10:30 sati.

Trasa polumaratonske utrke prolazi gradskim ulicama pri čemu se početnih osam kilometara i završna tri trče kroz samo središte grada, dok trasa utrke građana prolazi cijelom svojom dužinom kroz ulice centra grada Varaždina.

Za svakog trkača kao i uvijek pripremljen je bogati startni paket, a za najbolje i nagrade po raznim osnovama. 🙂

Majica utrke na 5 km

Ako se još niste, prijaviti se možete na stranicama kluba organizatora TK Marathon 95.

LINK NA PRIJAVE

Do 13.9. startnina za polumaraton iznosi 130,00 kn, a 100,00 kn za utrku građana. Nakon toga i na dan utrke startnina za polumaraton je 150,00 kn, odnosno 120,00 za 4,8 km.

– Kao organizatori ali i sudionici utrka dužni smo pridržavati se epidemioloških mjera, što neće biti problem jer imamo na raspolaganju velike površine središta grada na otvorenom, gdje se u potpunosti mogu ispoštovati mjere distanciranja. U slučaju izvanrednih okolnosti i neplaniranog otkazivanja utrke, sve uplaćene startnine bit će u cijelosti vraćene – poručuju organizatori iz TK Marathon 95 Varaždin.

Sve ostale detalje vezane uz utrku možete pogledati na linku. http://varazdinski-polumaraton.com/

Pozivamo vas da nam se pridružite i pozdravite ljeto trčanjem kroz barokni grad.

Majica za trkačice i trkače polumaratona

Promo tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz