UVIJEK AKTIVNO

Dođite na BeActive utrku u sklopu Europskog tjedna sporta

Utrka se kao centralni događaj organizira u sklopu aktivnosti predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj – ”EUROPSKI TJEDAN SPORTA”, a održava se u subotu 10. 9. 2016. u centru Zagreba.

 

Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe koja se drugu godinu zaredom organizira i u Hrvatskoj. Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Ova europska kampanja inspirirat će Europljane da budu aktivni (#BeActive) tijekom Tjedna sporta i ohrabriti ih da ostanu aktivni tijekom cijele godine.

Utrka će ove godine otići korak dalje i ponuditi vrhunski užitak svim trkačima. Pruža spoj zabave i aktivnosti, urbanog trčanja i sve popularnijeg traila, a kroz uži centar Grada Zagreba – sa startom na Trgu Europe i ciljem u Parku dr. Franje Tuđmana. S obzirom da se održava na datum 10. 9. 2016. i sama dužina staze iznosit će upravo 10,9 km.

“Osim utrke, za škole trčanja smo, na samom startu utrke na Europskom trgu, osigurali i zone okupljanja, svojevrsni festival trčanja. Na toj mikrolokaciji želimo okupiti što više članova, napraviti odličnu atmosferu, pa da se svi zajedno, kao škole, a i kao trkačka zajednica, slikamo, smijemo i družimo – na taj način ljudima pokažemo koliko je trkačka zajednica jaka i potaknemo druge da nam se pridruže – što prije!” – pozivaju iz predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj.
Prijave su otvorene od ponedjeljka 15. 8. 2016., a traju do 8. 9. u ponoć. Požurite s prijavom jer broj prijavljenih natjecatelja ograničen je na 550.

Link za prijave
https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/743

Službena stranica
http://ec.europa.eu/croatia/index_hr.htm

Predstavništvo EU komisije u Hrvatskoj
https://www.facebook.com/europska.komisija.zagreb/?fref=nf

Facebook | BeActive Europski tjedan sporta 2016.
https://www.facebook.com/events/207157806351691/

Twitter
https://twitter.com/search?q=%23BeActive&ref_src=twsrc%5Etfw

 

PR članak

Što misliš o temi?