8 KM PA U ZOO

Dođite na četvrto izdanje utrke Maksimirski Minus Zwei cener

Atletski klub Maksimir i ove će godine u suradnji s Domom zdravlja Zagreb – Centar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ obilježiti ovogodišnji Svjetski dan zdravlja u Parku Maksimir kros utrkom na 8 km s ciljem promocije zdravog načina života i uživanja u prirodi.

 

Uz glavnu kros utrku, bit će organizirana i kraća UTRKA GRAĐANA NA 2 km te DJEČJA UTRKA.

 “S obzirom da imamo utrke za starije (8 km i 2 km) i za djecu možemo reći da je ovo jedinstvena utrka koju može trčati cijela obitelj. A nakon utrke svi mogu uživati u posjetu ZOO vrtu jer svaki natjecatelj dobiva bon za besplatan ulaz.” – izjavili su organizatori iz AK Maksimir.

Start utrke je u subotu 7. travnja s početkom u 11:00 sati na livadi kod Mogile, gdje će se održavati cjelokupni program.

Najbolji natjecatelji i natjecateljke u glavnoj utrci u ukupnom poretku bit će nagrađeni peharima, a prva tri natjecatelja i natjecateljke u svakoj kategoriji medaljama.

Posebne nagrade dodjeljuju suorganizatori natjecanja Dom zdravlja Zagreb – Centar i Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar. Naravno, za sve sudionike glavne utrke i utrke građana osiguran je bogati startni paket.

Redovne prijave traju do 30. ožujka 2018. godine.

Za utrku se možete prijaviti na stranicama Stotinke.

Sve informacije o utrci dostupne su na stranici utrke ili fejsu.

 

Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz