LUDI BREGI VAS ZOVU

Dođite na Crazy Hill Trail 2022.

Ove godine, 27. ožujka očekuje nas osmo izdanje legendarne Crazy Hill Trail utrke u organizaciji BSV-a Ludbreg. Trčat će se na tri staze, kako bi svoje mjesto u njoj mogli pronaći trkači svih profila.

 

Start i cilj utrke biti će u samoj zelenoj oazi centra Ludbrega. Staze će biti u potpunosti označene, zahtjevnija staza pod nazivom „RED“ od 34 km i 1040 m uspona i silazaka namijenjena je spremnijim i iskusnim trkačima, a za ostale trkače i spremnije rekreativce tu je „BLUE“ staza od 16 km sa 415 m uspona i silazaka.

– Mislili smo i na rekreativce i građane, posebno djecu koja će se moći okušati na najlakšoj „GREEN“ stazi od 10 km s 150 m uspona i silazaka. CHT staze prolaze najljepšim predjelima ludbreških i dijelom kalničkih šuma, uz rijeku i potočiće, a natjecatelji na taj način mogu iskonski doživjeti svu ljepotu prekrasne prirode. Ekipa iz BSV-a već priprema sve za utrku, čiste staze, pakiraju bogate startne pakete i iznenađenja za natjecatelje koji se samo trebaju prijaviti – poručuju organizatori.

Prijave su moguće na https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1575 i one se potvrđuju uplatom startnine koja se uplaćuje do 21. 3. 2022. osim za strane državljane koji mogu uplatiti na dan utrke.

Sve dodatne informacije možete naći na web stranici
http://www.crazy-hill-trail.com/prijave.html  ili na Facebook stanici https://www.facebook.com/events/629043275209498.

 

Promo tekst

Nema postova za prikaz