TRAIL, TRIATLON, SUP

Dođite na drugi Trogir Outdoor Festival!

Ukoliko volite aktivan odmor, rezervirajte vikend od 18. do 19. svibnja 2019., jer upravo taj vikend očekuje vas drugi Trogir Outdoor Festival.

 

Trogir je UNESCO-ov biser, a osim bogate kulturne i povijesne baštine obuhvaća i prekrasan otok Čiovo s bujnom vegetacijom, predivnim plažama i zaljevima. Okružen je otočićima trogirskog arhipelaga, a uz to krije niz crkvica koje su kroz povijest bile utočište pustinjaka.

Čiovo obiluje predivnim vidikovcima kao što je Gradina odakle se pruža pogled na Kaštelanski zaljev, Pantan, i Divulje. S istočne strane otoka su Punta Slatina i Glava Čiova s kojih se pruža jedinstven pogled na Marjan i Split.

Žedno selo je smješteno na uzvišenju u unutrašnjosti otoka, a sačuvalo je izvorni izgled. U selu se mogu vidjeti kuće tradicionalnog izgleda i potleušice s gustirnama i minijaturnim vrtovima ograđenim suhozidima. Iz sela se vide dalmatinski otoci i Saldunski zaljev.

Zbog svega navedenog, Čiovo je idealno mjesto za provođenje sportskih aktivnosti na otvorenom, a prekrasna i jedinstvena vizura povijesnog Trogira savršeno upotpunjuje prirodno bogatstvo otoka. Upravo na ovoj lokaciji odvija se jedan dio Trogir Outdoor Festivala.

subotu, 18. svibnja očekuje vas utrka u organizaciji Trail i treking kluba Strka, „Masters of trail“, u tri kategorije; 22 km – Fire10 km – Earth i 5 km – Water. Ova posljednja prilagođena je ozbiljnim trkačicama i trkačima, ali i početnicima. Lokacija utrke je fantastična, uz stazu raste mnogo mediteranskog bilja, u blizini staze su vidikovci s najljepšim pogledima i crkvice pustinjaka, a start i cilj su na trogirskoj rivi ispred Kule Kamerlengo.

– U popodnevnim satima subote na gradskoj plaži, ispred caffe bara Čokolada, očekuje vas utrka SUP-ova (Stand Up Paddle), a održat će se i prezentacija kitesurfa. SUP utrka je namijenjena djeci i odraslima. U sklopu utrke prezentirat će se i inovativni „Electric Foil“ odnosno električni SUP. Sve sudionike čeka startni paket s majicom i kupon popusta u Intersportu. Najuspješnije očekuju i nagrade našeg sponzora Intersporta, ali i brojne druge nagrade. Svima jamčimo i dobru zabavu nakon utrka uz DJ Duplu i Izgubljenu generaciju, DJ Solu na beach partyu, te DJ Franu.– poručuju organizatori.

Drugi dan, nedjelja 19. svibnja, namijenjen je triatlonu. U suradnji s TK Split očekuju nas sprint i supersprint triatlon. Zatim slijedi utrka učenika osnovnih škola grada Trogira te biciklijada za najmlađe.

Zato dođite 18. i 19. svibnja u Trogir na Trogir Outdoor Festival!

Sve dodatne informacije možete dobiti i na mail info@trogiroutdoorfestival.hr

 

 

 

Promo tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz