ZABORAVITE RUTINU I DOŽIVITE NOVU TRKAČKU AVANTURU!

Dođite na SALOMON TRKAČKA DRUŽENJA!

SALOMON trkačko druženje je besplatni tjedni trkački trening, na kojem ćete moći isprobati Salomon tenisice za trčanje, sudjelovati u nagradnoj igri i uz Salomon trenere trčanja otkrivati nove staze i nove poligone za vježbanje, povezati se s okolinom na nov način i otkriti novu radost u trčanju!

Salomon treneri trčanja Zvjezdana Veljković i Goran Peić pobrinut će se da rute trčanja uvijek budu raznolike i zanimljive, što će dovesti do odlične forme, dobre atmosfere i visoke motiviranosti.

SALOMON besplatna trkačka druženja odvijat će se u više grupa, jer je tempo prilagođen svakom pojedincu. Tako omogućavamo najveći užitak za svakog trkača! Za vrijeme otkrivanja novih ruta, naučit ćete pravilnu tehniku trčanja, a okolinu ćemo iskoristiti za razne vježbe. Treneri će se pobrinuti za zagrijavanje na početku, kao i ugodan završetak treninga i odgovoriti na sva vaša pitanja.


GDJE? – > Zagreb, RŠC JARUN, Glavni ulaz

KADA? -> Svaki PETAK u 18:00 sati

*Od 29. travnja do 10. lipnja 2016.

 

Treneri trčanja: ZVJEZDANA VELJKOVIĆ & GORAN PEIĆ

 Imat ćemo test SALOMON opreme za trčanje, isprobavanje novih SALOMON tenisica za trčanje i sudjelovanje u SALOMON nagradnoj igri.

378497_0_SONIC_PRO_granny_green_granny_green_Men 379174_0_SONIC_PRO_W_teal_blue_f_teal_blue_f_Women

Pridružite se SALOMON TRKAČKOM DRUŽENJU I OTKRIJTE NOVU RADOST U TRČANJU, U ODLIČNOM DRUŠTVU!

PRIJAVA

Više informacija na: http://www.salomon.com/cr/

Primary-Logo

Promo članak

Nema postova za prikaz