VOLODERSKE JESENI

Dođite na Utrku Kutina – Voloder, u znak sjećanja na Franju Mihalića

I ove će se godine tradicionalno, početkom rujna, održati Međunarodna utrka Kutina – Voloder. Ova popularna cestovna utrka došla je do svojeg 16. izdanja, a od prošle godine se trči u znak sjećanja na Franju Mihalića, osvajača olimpijske medalje u maratonu, koji je rođen nedaleko Kutine.

 

Utrka se održava u nedjelju 11. rujna 2016., a kao i uvijek, start utrke je na glavnom gradskom trgu u Kutini u 10 sati. No, da bi sudjelovali na ovoj utrci potrebno je doći u Voloder, gdje je cilj utrke. Tamo se naime podižu startni brojevi, na dan utrke od 7:30 sati, a u 9:10 autobus natjecatelje vozi u Kutinu.

Staza dužine 15 kilometara službeno je izmjerena i verificirana od strane HAS-a i boduje se za sve tri lige cestovnog trčanja u RH. Utrka kreće iz Kutine, staza je ravna i brza, a dolaskom u Voloder natjecatelji mogu nastaviti s uživanjem u delicijama koje će im ponuditi domaćini u sklopu manifestacije Voloderska jesen. Utrka na 15 kilometara izvrstan je test za sve koji pripremaju jesenski polumaraton.

voloder1

Startnina za utrku je 100 kuna, a svi trkači i trkačice dobit će u sklopu plaćene startnine majicu s logom utrke, sudioničku medalju te jelo i piće poslije utrke. Za najbrže su pripremljene novčane nagrade, medalje po kategorijama, a nagrade će ponijeti i najstariji te najmlađi trkač/trkačica, kao i onaj tko ciljem prođe – zadnji.

Utrku organizira Atletska Udruga „Moslavina u pokretu“, a ove godine pokrovitelji utrke su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Grad Kutina, Grad Popovača i Sisačko moslavačka županija.

Sve detaljne informacija pronađite na službenoj web stranici.

Direktne prijave

Video najava utrke:

- Marketing -

Nema postova za prikaz