STAZAMA UZ RIJEKU

Dravski ultracross i mini trail Dravskom šumom – protegni noge i učini dobro djelo za sebe i djece

TK Marathon 95 pripremio je na popularnom izletištu na Dravi u Varaždinu utrku na 16 kilometara. Dravski ultracross naziv je utrke koja će se po osmi put održati kod kupališnog mosta, a staza utrke vodi novim nasipom, kroz Svibovec Podravski i natrag uz kanal HE Varaždin na mjesto s kojeg se startalo. Utrka se održava u sklopu proslave Dana planeta Zemlje, na uskrsni ponedjeljak 22. travnja 2019.

 

U suorganizaciji TK-a Marathon 95 i Rotaract Cluba, isti dan priređuju i humanitarnu utrku “Dravskom šumom“ u dužini 2,5 kilometra. Prijave su moguće na licu mjesta na dan utrke u jutarnjim sati, pa do starta. U 10:30 starta duža, a deset minuta kasnije kraća utrka.

Cijena startnina obiju utrka je 30 kuna, a cjelokupni prihod od startnina kratke te donacija bit će doniran u humanitarne svrhe, Boćarskom klubu cerebralne i dječje paralize Varaždin. Osim po spolu na obje dužine, na ultracrossu će se kategorizirati trkači i po dobi – na seniore i veterane. U skladu s tim, najbolji među njima će se i nagrađivati, medaljama ili peharima.

Obje će staze biti jasno označene, a ultracross će imati okrepe svakih pet kilometara.

DOGAĐAJ I PRIJAVE

Piše: Martina Maloča

- Marketing -

Nema postova za prikaz