NEUGODNO VRIJEME, ALI TO JE ZIMA

Drugo kolo 10. Riječke zimske lige

Održano je drugo kolo 10. Riječke zimske lige u trčanju, ovaj puta u u Kastvu. Bilo je dosta neugodno vrijeme, jaka bura sa slabom kišom, koja je ometala najviše organizatore i suce, koji su morali stajati na mjestu i držati papire da ne lete naokolo. Trkačima je bilo lakše. 🙂

Na startu se okupilo 62 trkača, od toga 14 žena i 11 debitanata. U cilj je ušao 61 trkač, jer je Rajko Šarčević samo startao reda radi, jer trčati ne smije. Najbliži u prognozi bio je Ivan Marić Blekić s brojkom 60. Relativno slab odaziv, u svakom slučaju ispod očekivanog, a vjerojatno je loše vrijeme glavni uzrok. 

Pobijedio je ponovo Damir Mesec s odličnim rezultatom 19:30, drugi je bio Blaž Barac s 20:52, a treći Marko Žužek, dakle identičan poredak kao u 1. kolu u Kostreni.

 

Kod žena, ponovo najbrža Dijana Kesonja s odličnim rezultatom 24:41, druga Veronika Erlić s 26:34, a treća ovaj put Slađana Pavšić s 27:59.

Vrijedi istaknuti i izvrsnog mladog debitanta Matka Mrakovčića, kadeta TK Rival, koji je u cilj ušao 9. sa rezultatom 22:44 (14 godina)! Tu su i druga dva kadeta 11 godišnji Ivan Vuletić na 17. mjestu i Gabrijel Barac, najmlađi, sa samo 9 godina, na 27. mjestu.

 

Spomenim i najstarijeg sudionika, Josipa Jurkovića, koji je sa svoje 73 godine dotrčao do 44. mjesta i trenutačno je 3. plasirani po hendikepu.

 

Na kraju treba još reći da je i ove godine organizator Riječke zimske lige Atletski klub Maraton Kastav, a 3. kolo na rasporedu je 7. 12. 2013. u Kostreni, s početkom u 10:00h. 

 

Kompletni rezultati: http://www.ironmancoach.net/melez/

 

Autor: Igor Malešević / foto: Timna Malešević

Nema postova za prikaz