ZA SVAKOG PONEŠTO

Du Motion nudi utrke za cijelu obitelj

Du Motion se u dosadašnjim izdanjima pokazao kao pravi mamac za obiteljsku rekreaciju. Djeca trče u dječjim utrkama, roditelji na 5K ili polumaratonskoj utrci, a nije rijetkost vidjeti i da cijela obitelj trči neku od utrka zajedno, te potom provede ostatak vikenda uživajući u ljepotama Dubrovnika.

 

 

Prošle se godine našlo tu i nekoliko beba u kolicima, koje naravno nisu svjesne koje su udaljenosti “pretrčale”, ali smo sigurni kako će ih roditelji podizati u pravom sportskom duhu, pa ih možda u dogledno vrijeme ponovo vidimo na startu sa startnim brojevima.

Upravo promocija rekreacije i zdravog načina života jedan je od ciljeva manifestacije, zbog čega je iznimno bitno uključivanje građana, bilo kroz sudjelovanje u utrkama, navijanje na Stradunu ili volontiranje. Posebno je impresivan broj volontera, koji je gotovo jednak broju trkača, što je rijetko viđeno postignuće čak i kod manifestacija s puno dužom tradicijom. Cijeli grad taj zadnji travanjski vikend živi za sport i stvara prekrasnu sliku.

Još uvijek nije kasno za prijavu!

Za Dubrovački polumaraton otvorene su kasne registracije za preostalih 50 mjesta, dok su prijave za humanitarnu utrku 5K otvorene do 20. travnja. Obje utrke na rasporedu su 29. travnja. Podsjećamo i da su ove godine sva sredstva od 5K namijenjene Udruzi za sindrom Down Dubrovačko-neretvanske županije.

Više informacija i prijave mogu se naći na službenoj stranici.

Facebook / Twitter / Instagram

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz