5 KM ZA SVAKOGA

du motion utrka na 5 km s humanitarnom notom

U sklopu du motion vikenda trčanja, koji se ove godine održava 30. travnja i 1. svibnja, uz glavnu utrku, Dubrovački polumaraton, održat će se i utrka građana na 5 km. Kao i prošle godine ova će utrka imati humanitarni karakter.

du motion 5K je utrka građana dužine 5 km koja se trči od Straduna, oko zidina, do bazena u Gružu pa nazad preko Boninova do cilja na Stradunu. Staza je to namijenjena uživanju, a njena dužina je prikladna svim rekreativcima, pa i početnicima.

Cijena startnine za ovu atraktivnu utrku je samo 50 kn, a cjelokupna prikupljena sredstva od startnine idu u humanitarnu svrhu, sedamnaestogodišnjoj Dubrovkinji Karli Sentić, koja boluje od maligne bolesti. Trčanjem utrke na 5 km poslat ćete poruku ovoj djevojci da ustraje u borbi za zdravlje i život, a za uspomenu u cilju vas čeka lijepa finišerska medalja.

Već prošle godine utrka je privukla mnogobrojne trkačice i trkače iz Dubrovnika i okolice, ali i one koji su došli u pratnji nekog polumaratonca ili polumaratonke. Zašto čekati nekoga u cilju, kad se može otrčati ovakva lijepa, kratka utrka? 🙂

Službena stranica Dubrovačkog polumaratona

Stranica utrke na 5 km

Više informacija o povoljnom smještaju u Dubrovniku pročitajte ovdje.

Foto galerija od prošle godine

Autor: Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz