PROTRČATI STRADUNOM

Dubrovački polumaraton – međunarodna utrka u punom smislu riječi

Još je nekoliko dana ostalo do krajnjeg roka prijava na 3. Dubrovački polumaraton, a brojke prošlogodišnjeg su već premašene. No ono što organizatore i Dubrovčane osobito veseli je karakter utrke koja se može pohvaliti natjecateljima iz čak 40 zemalja!

 

Dubrovnik je meka turistima iz cijelog svijeta, a očito je izuzetno zanimljiv turistima koji trče. Na utrku dolaze velike grupe iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, ali i Velike Britanije i SAD-a. Sigurni smo da će svi biti zadovoljni, jer Dubrovački polumaraton je utrka na najvišoj organizacijskoj razini.

Nekoliko detalja o samoj trkačkom vikendu u Dubrovniku – u subotu 29. 4. trči se Run the Wall utrka dubrovačkim zidinama i dječje utrke, a nedjelja 30. 4. 2017. rezervirana je za glavnu utrku, Dubrovački polumaraton i humanitarnu utrku na 5 km, čiji kompletan prihod ide za pomoć oboljelom dječaku Neviju Krešiću.

Iako je do utrke ostalo još više od mjesec dana, prijave za polumaraton zatvaraju se zadnjeg dana ožujka, pa poslije toga neće biti moguće. Prijave za utrku na 5 km bit će otvorene do pred samu utrku.

Sve dodatne informacije nađite na službenoj Du Motion stranici te na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Vidimo se u Dubrovniku! 🙂

Promo

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz