NEMOJTE ZAKASNITI

DUBROVNIK TE ZOVE – prijave za polumaraton do 31. ožujka!

Polako se približava vrijeme zaključivanja prijava za 2. Dubrovački polumaraton koji je ove godine i Pojedinačno prvenstvo Hrvatske. S posljednim danom ožujka ističe rok za prijave – požurite!

Već nakon prvog Dubrovačkog polumaratona održanog prošle godine bilo je jasno – Dubrovnik, uz sve što nudi posjetiteljima, ima i perfektno organiziranu utrku. Sve – od sustava prijava i uplate startnine, prihvata trkačica i trkača, povoljnog smještaja, bogatog startnog paketa koji vrijednošću daleko prelazi iznos plaćene startnine, pa sve do predivnih finišerskih medalja, sve je organizirano na najvišem svjetskom nivou.

I ove će se godine održati tri utrke – Utrka dubrovačkim zidinama, 5K humanitarna utrka građana i Dubrovački polumaraton.

U startnom paketu polumaratona su: startni boj sa čipom, sportska majica, sportska vrećica, pasta party kupon, ulaznica za dubrovačke zidine, ulaznica za dubrovačke muzeje, besplatan gradski prijevoz te posjet rezervatu Lokrumu na kojem se čuva “Game of Thrones” željezno prijestolje. Naravno, svako prolazak kroz cilj nagrađen je finišerskom medaljom.

I zato – ne dvojite želite li prvomajski vikend provesti u Dubrovniku, samo izaberite neku od utrka i dođite po uspomene za cijeli život!

Službena web stranica Dubrovačkog polumaratona

Informacije o povoljnom smještaju u Dubrovniku

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz