TIJELO I UM - POVEZANI

Dvostruka vrijednost za zdravlje i fitness s Garmin Venu 2 serijom GPS pametnih satova

GPS pametni satovi Venu 2 i Venu 2S usmjereni su na pomoć za bolji, zdraviji život. Nova ocjena kondicije i spavanja pridružuje se cjelodnevnim funkcijama praćenja zdravlja koje vam pružaju značajnije uvide u cjelokupno stanje tijela. Pronađite više načina za kretanje i pratite s više od 25 ugrađenih sportskih aplikacija s poboljšanom grafikom i novim detaljima profila aktivnosti koji oživljavaju na svijetlom AMOLED zaslonu.

 

Novosti Venu 2 serije:

 • Dvije veličine u više boja
 • Ocjena kvalitete spavanja i analitika iz Firstbeat Analytics
 • Funkcija Kondicija procijenjuje tjelesnu dob kombinirajući kronološku dob, aktivnost, puls u mirovanju i tjelesne masti (za korisnike Garmin Index S2 vage) ili BMI
 • Funkcija Health Snapshot za bilježenje i dijeljenje ključnih zdravstvenih statistika
 • Profili aktivnosti za HIIT, penjanje na stjeni unutra i vani, planinarenje
 • HIIT vježbe s animacijama na zaslonu
 • Poboljšani profil treninga snage s grafikom mape mišića i proširenim mogućnostima vježbanja
 • Produženi vijek trajanja baterije s bržim punjenjem i načinom uštede baterije (Venu 2: Do 11 dana u načinu pametnog sata; Venu 2S: Do 10 dana u načinu pametnog sata)

 

 

Cjelodnevno praćenje zdravlja

Venu 2/2S bolje poznaje tvoje tijelo pomoću najšireg raspona funkcija za cjelodnevno praćenje, uključujući: otkucaje srca (s upozorenjima koja možete konfigurirati za visoka ili niska očitanja1), kondicijsku dob, napredno spavanje s rezultatom spavanja i uvidima, prikaz disanja, puls Ox2, cjelodnevni stres, hidrataciju i zdravlje žena (praćenje menstrualnog ciklusa i trudnoće). Body Battery nadzor energije pokazuje koliko je tijelo napunjeno, što je korisno za zakazivanje treninga, vremena odmora i spavanja. Nova funkcija Health Snapshot omogućuje korisnicima da zapisuju dvominutnu sesiju kako bi snimili ključne zdravstvene podatke i generirali izvješće koje mogu podijeliti s pružateljem zdravstvenih usluga.

 

Napredno spavanje s ocjenom spavanja

Kad je vrijeme za odmor, pomoću napredne funkcije praćenja spavanja Venu 2/2S prati lagane, duboke i REM faze spavanja, kao i kretanje, pulse ox i disanje. S novom funkcijom ocjene spavanja koju omogućuje Firstbeat Analytics dobivate ocjenu koja se temelji na kvaliteti i količini spavanja prethodne noći. Ovi detalji i personalizirani uvidi o tome kako poboljšati kvalitetu spavanja vidljivi su na samom satu, kao i u Garmin Connect. Trebate pomoć da se ohladite? Venu 2/2S nudi strukturirane aktivnosti disanja dizajnirane za promicanje fokusiranja i opuštanja.

Fitness i sigurnost

Bilo da vježbate kod kuće, u teretani ili na otvorenom, Venu 2 vam olakšava ostati aktivnima. S novim profilima aktivnosti za HIIT (uključujući AMRAP, EMOM, Tabata i prilagođene mjerače vremena), aktivnostima za penjanje u zatvorenom i planinarenje, Venu 2 / 2S ima preko 25 ugrađenih unutarnjih i GPS sportskih aplikacija s favoritima koji uključuju hodanje, trčanje, biciklizam, plivanje u bazenu, golf, pilates i jogu1. Novi napredni profil za trening snage i vježbe uključuju grafiku koja pokazuje koje su mišićne skupine obrađene.

Funkcije sigurnosti i praćenja pružaju bezbrižnost s automatskim otkrivanjem nezgode (tijekom šetnji, trčanja ili vožnje na otvorenom) i ručno aktiviranim upozorenjima o pomoći. Oba načina šalju lokaciju u stvarnom vremenu vašim kontaktima za hitne slučajeve. LiveTrack omogućuje prijateljima i obitelji praćenje vaše aktivnosti na otvorenom3.

Svaka vježba u svako vrijeme

Venu 2 olakšava prebacivanje ustajale fitness rutine s raznim opcijama vježbanja koje uključuju unaprijed učitane treninge na satu, unaprijed zadane treninge dostupne za preuzimanje s Garmin Connecta i mogućnost kreiranja prilagođenih treninga s više od 1.400 vježbi koje možete odabrati. Preko 75 unaprijed postavljenih animiranih treninga za kardio, jogu, snagu, HIIT i pilates pokazuju pravilnu formu i tehniku izravno u Garmin Connectu ili na zapešću. Bilo da trenirate za utrku od 5 km ili nešto duže, Venu 2/2S kompatibilan je s besplatnim prilagodljivim planovima treninga Garmin Coach.

 

Pametne značajke za život u pokretu

Uživajte u cjelodnevnoj povezivosti i praktičnosti s mnoštvom pametnih funkcija, uključujući ugrađenu glazbu (preuzmite do 650 pjesama, uključujući popise za reprodukciju s platforme Deezer4), beskontaktno plaćanje Garmin Pay5 i pametne obavijesti za tekstualne poruke (Android korisnici mogu odgovarati s uređaja) dolazne pozive i još mnogo toga3. Prilagodite Venu 2 pomoću aplikacija, zaslona sata i još mnogo toga dostupnog za preuzimanje iz trgovine Connect IQ. Za razliku od ostalih pametnih satova, Venu 2 može se koristiti s Android ili Apple pametnim telefonima.

 

Dizajnirani za nošenje tijekom cijelog dana

 • Venu 2 serija je dostupna u dvije veličine (Venu 2: 45mm kućište s 22mm širokim remenom i Venu 2S: 40mm kućište s 18mm širokim remenom).
 • Sadrži okvir od nehrđajućeg čelika i standardni silikonski remen za brzo otpuštanje.
 • Izdržljivo Corning Gorilla staklo3 AMOLED zaslon na dodir s opcionalnim načinom korištenja koji je uvijek upaljen.
 • Poboljšani vijek trajanja baterije (Venu 2: do 11 dana u načinu korištenja pametnog sata, do 8 sati u GPS načinu korištenja + glazba; Venu 2S: do 10 dana u načinu korištenja pametnog sata, do 7 sati u GPS načinu korištenja + glazba)
 • Brzo punjenje baterije u 10 minuta dodaje do 1 dan duže trajanje baterije u načinu korištenja battery life ili 1 sat u GPS načinu korištenja + glazba.

Venu 2/2S ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 3.150,00 kn.

1 Pogledajte Garmin.com/ataccuracy

2 Ovo nije medicinski uređaj i nije namijenjen za korištenje za dijagnozu ili praćenje bilo kojeg medicinskog stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nije dostupan u svim zemljama.

3 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Za sigurnosne značajke i ostalo pogledajte Garmin.com/safety.

4 Može biti potrebna pretplata na glazbenog pružatelja usluge treće strane.

5 Pogledajte trenutno podržane zemlje, mrežu plaćanja i informacije o banci.

Nema postova za prikaz