NOVA GENERACIJA LEGENDARNE PATIKE

[FOTO + 360] BROOKS Glycerin 12 u prodaji!

Prije nekoliko dana u Hrvatskoj je počela prodaja nove generacije legendarne patike za trčanje BROOKS Glycerin 12. Naslanjajući se na prethodne modele koji su svi od reda bili proglašavani jednom od najboljih patika za trčanje, Glycerin 12 donosi i neke novitete i poboljšanja.

BROOKS Glycerin 12 pruža vam osjećaj trčanja po oblacima! Nova Super DNA tehnologija pruža 20% više gustoće od BioMogo DNA sustava, a idealne zone opterećenja sa savršenom distribucijom pritiska u prijelazu s pete na prednji dio stopala, čuvaju vaše noge. Fantastični 3D Fit Print prilagođava gornjište po vašoj mjeri, ne dodajući niti gram težine. Glycerin 12 udobniji je i lakši nego ikad do sad, s težinom od samo 311 grama (muškarci) odnosno 272 grama (žene).

Za trkačice i trkače Glycerin 12 nudi 20% bolju apsorpciju udarca u usporedbi s prethodnim modelom – ovo je postignuto upotrebom novih materijala, a ne zadebljanjem potplata. Super DNA potplat poseban je i po tome što se prilagođava načinu trčanja svakog trkača. Tri različite zone na potplatu s tri različite vrste materijala (i boje) napravljena su tako da što kvalitetnije rasprše sile udarce patike o podlogu.

Kao i dosadašnje inačice, i BROOKS Glycerin 12 je neutralna tenisica, a namijenjena je za korištenje na cesti i stazi, no jednako će dobro pokazati i na uređenim nasipima i zemljanim stazama.

BROOKS Glycerin 12 već je u prodaji u Intersportu u Zagrebu i Rijeci, a u Run&Trek Zagreb, Kaptol Centar te u Sporlab Zagreb, Radnička cesta će biti od 1. listopada 2014. s preporučenom cijenom od 1.190 kn. Dostupan je u crno/zelenoj boji (muški model) i crno/ružičastoj (ženski model).

BROOKS distributer za Hrvatsku je SPORT-JANUS, tel: 091/638 5115, mail: hrvoje@sport-janus.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: 3sporta / foto & 360 rotacija 360europe.eu@gmail.com – Zvonimir Mikašek

Nema postova za prikaz