PRVIH PET OD PET

[FOTO] Buđenje iz zimskog sna uz Zagreb 5×5 Winter Classic powered by Heineken 0.0

Zagrebačke Ravnice živnule su iz zimskog sna, prvom u nizu utrka serijala Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0, Winter Classicom. Dva kruga od dva i pol kilometra startala su s nove lokacije dućana Run&Trek, ispred Tenis centra Maksimir.

 

Protekla nedjelja, posljednja u siječnju, bila je test za čak 320-ak trkačica i trkača kojim se pokazalo kako se treniralo za blagdana i u dosadašnjim sivim zimskim danima. Iako se radilo samo o pet kilometara, za čak šestero njih božićne purice i mlinci pokazali su se prevelikim teretom, pa su ovaj put morali “zamahati bijelom zastavicom“.

Ipak, preko zime su vrijedno radili – prvi Silvije Tomac (TK Maksimir/Keindl Sport) koji je istrčao Winter Classic za 15:02 minuta, drugi Kristijan Rubinić (AK Jastreb 99) s vremenom 16:04, te treći Danijel Peček (Zagreb Runners / Ak Dubrovnik) s rezultatom 16:24 minuta.

U ženskoj konkurenciji iskazala se Tea Faber (AK Dubrovnik) s vremenom 18:46 minuta. Za njom kao druga stiže Lucija Kopic (Ak Fit) kojoj za istu stazu treba 19:21 minuta, a Valentina Valjak (Ak Svetice) treća dolazi u cilj (19:50).

REZULTATI

VELIKA FOTO GALERIJA

RACEMOMENT SUSTAV ZA PREUZIMANJE OSOBNIH FOTO ALBUMA S UTRKE

A tko ovaj put nije bio na visini zadatka, neka se pripremi jer 15. ožujka i Zagreb Spring Break bliže je nego se čini. Druga u nizu utrka serijala Zagreb 5×5 te čeka, a prijave su već otvorene!

RASPIS

 

 

PR

Nema postova za prikaz