ULTRA LIGA DRAVA, TREĆE KOLO

[FOTO] Dvadeset štafeta na Dravi

Po odličnom vremenu za trčanje održano je 3. kolo Ultra lige Drava u Varaždinu, ovaj put su bile na redu štafete 4 x 2500 metara – jedna od zanimljivijih utrka u ovogodišnjem kalendaru, što se i vidjelo već na samom izvlačenju parova.

Sama utrka je protekla u zanimljivom i borbenom duhu, a respektabilni broj sudionika jučerašnje utrke (ukupno 40 od čega 7 žena) dokaz je da je Ultra liga sukladno očekivanjima odlično prihvaćena od strane trkača. 

Sreća je imala puno utjecaja na konačni rezultat – parovi su se izvlačili iz šešira, gdje su malo sporiji trkači izvlačili svoj par između bržih. U kombinaciji sreće i brzih nogu najbolje se snašla štafeta Dubravko Knolmajer – Tomislav Kelemen koji su pobijedili ispred štafete Marijan Huzjak – Primož Meško, dok su treći bili Branko Dušak – Matija Milec.
Kod žena najbrža je bila Ana Pavčec Kregar koja je bila u štafeti sa Tihomirom Bogomolcem, drugo mjesto osvojila je Renata Korošic koja je bila u štafeti s Goranom Kočišem, dok je treća bila Jelena Domislović koja je trčala s Andrijom Potočnjakom.
– Ultra liga se nastavlja uskoro i to još jednom zanimljivom utrkom: utrkom na 1 sat a o tome više uskoro – potručuju organizatori iz TK Maraton 95 Varaždin

Rezultati

Ukupni poredak 2014.

 


 


 

 

Autor: 3sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz