ŠTO ONO JOSIPA LISAC PJEVA?

FOTO Istrčana maglovita Jesenska milja u Varaždinu

Nakon brojnih uspješno organiziranih utrka tijekom 2012. godine (od Dravskog Ultracrossa, organiziranog u koprodukciji s kolegama iz TK Marathon 95 na početku godine, do duatlon i triatlon lige, kao i triatlona za Kup Hrvatske), članovi Triatlon kluba 042 odlučili su sezonu završiti organizacijom jedne kratke, ali brze utrke na sasvim posebnom mjestu.

Jesenska milja (koja je bila i nešto duža od milje, oko 1.700 m) održana je u maglovitom ugođaju varaždinskog Starog grada i okupila je 19 natjecatelja od kojih je većina bila iz domaćeg Triatlon kluba 042.

Ipak, pobjedu u muškoj konkurenciji odnio je Marcel Labaš, mlada nada trkačkog kluba TK Marathon 95 s vremenom 5:46 min. Drugi je bio Nikola Pavčec koji je u cilj, u kuli stražarnici, utrčao nakon 6:15 min. Treće mjesto zauzeo je Miroslav Hainž (također TK Marathon 95) s vremenom 6:20 min.

Nastupile su i tri pripadnice ljepšeg spola – najbrže su bile Ivana Antolković i Viktorija Pušar koje su ciljem prošle zajedno u vremenu 8:25 min, a treća je bila Suzana Varadin Kalajdžija s vremenom 10:15 min.

Rezultati

 


 


 

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz