KROS LIGA GLOBETKA 2013 - 1.KOLO

FOTO Odličan odaziv već na prvom kolu Globetke

Odličan odaziv trkača unatoč niskoj temperaturi na 7,8 kilometarskoj stazi prekrivenoj snijegom i ledom, dogodio se već u prvom kolu kros lige Globetka za 2013. godinu. U subotnjem prvom kolu nastupilo je i uspješno završilo utrku šezdeset i devetoro trkačica i trkača, što je ujedno i rekordan odaziv u jednom kolu do sad!

Prvi puta u Globetki najbrži je i najspremniji bio odličan dugoprugaš iz Ludbrega i član TK Marathon 95 Varaždin, Tihomir Cenko, kome je trebalo od starta do cilja 30 minuta i 53 sekunde, dok je kod žena u svom prvom nastupu najbrža bila Renata Korošic iz Nedelišča, također članica TK Marathon 95, s rezultatom 37 minuta i 34 sekunde.


ČESTITKE SVIMA SUDIONICIMA NA HRABROSTI
Posebno zahtjevan dio staze nakon petog kilometra utrke bilo je iznimno teško otrčati, zbog nerazgaženog snijega, no taj ispit položili su svi prijavljeni, na čemu im treba od srca čestitati. 

IDUĆE KOLO 12.03.2013.
Iduće kolo održati će se u utorak 12. ožujka s početkom u 17 sati i ako se po jutru dan poznaje tada možemo očekivati još bolji odaziv, jer će vremenske prilike sigurno biti bolje i omogućiti postizanje boljih rezultata.

Rezultati 1. kola


 

 


Autor: Mario Dobša

Nema postova za prikaz