MAME I TATE DOMINIRALI ;)

FOTO: Održan 4. Božićni atletski miting u Varaždinu

4. Božićni atletski miting u organizaciji Športskog atletskog kluba Varaždin održan je u subotu u dvorani na stadionu \”Sloboda\”. Tradicija božićnog druženja djece i roditelja kroz trčanje nastavljena je tako i ove godine.

Ovo, naime, nije običan atletski miting. U njemu sudjeluju djeca uključena u ŠAK Varaždin, njihovi treneri, a najveća su posebnost utrke majki i očeva. Djeca svih uzrasta, od vrtićke dobi do već ozbiljnih atletičara bila su podijeljena u grupe od 4 natjecatelja – toliko atletskih staza ima ova dvorana. Svi, pa i roditelji, natjecali su se u sprintu na 50 m, a ugođaju pravog atletskog mitinga pridonosili su uređaji za mjerenje vremena – neki su po prvi put trčali i u cilju bili “uslikani” pravim foto-finiš uređajem.

Kako se radi o božićnom mitingu, malu je djecu ipak najviše razveselio dolazak pravog Djeda Mraza koji je podijelio i darove.

Treba na kraju pohvaliti organizatore iz ŠAK Varaždin na predanom radu s najmlađim atletičarima, među njima se kriju buduće atletske zvijezde.

A rezultati? Oni nisu bili osobito bitni, ali ih ipak donosimo Wink

2011-12-17_-_BAM4_-_VZ_REZULTATI.pdf

 

 


 


Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz