RUN THE RUNWAY RUN

[FOTO] Održana prva utrka dubrovačkim aerodromom – Runway Run

“Ovakva prilika za trčanje po avionskoj pisti jednostavno se nije mogla propustiti, iskustvo je stvarno jedinstveno”, riječi su jednog od trkača Runway Runa, s čijom bi se ocjenom zasigurno složili i svi ostali sudionici prve utrke dubrovačkim aerodromom.

 

Dvjestotinjak trkača, prije svega iz Hrvatske, ali i Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Južnoafričke Republike te Sjedinjenih Američkih Država, odazvalo se zajedničkom pozivu Du Motiona i Zračne luke Dubrovnik na sudjelovanje u ovom nesvakidašnjem sportskom događaju.

Stazu dugu pet kilometara najbrže su istrčali Ante Živković – AK Dubrovnik (16:36), Perica Vučković – AK Sparta (17:18) i Željko Cota (18:12) u muškoj, te Helena Gleđa (20:57), Alemka Sarić – Jere Team Dubrovnik (21:38) i Ana Lučić – TK Dubrovnik (21:48) u ženskoj kategoriji.

Po završetku utrke svi su trkači nastavili druženje na Newrest Pasta Partyju u restoranu Zračne luke Dubrovnik.

“Iznimno smo zadovoljni kako je protekla utrka, tek druga ovog tipa u Hrvatskoj, a posebno vesele pozitivne reakcije trkača, koji će ovaj doživljaj dugo prepričavati. Sve to nam pokazuje kako se s organizacijom ovakvih zanimljivih utrka svakako treba nastaviti,” izjavio je Alen Bošković, direktor Du Motiona.

Ono što sada slijedi za ovaj dubrovački sportski brand njegov je glavni događaj, međunarodno etablirani Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik 25. i 26. travnja, kada se u gradu podno Srđa ponovo očekuju trkači sa svih strana svijeta.

Rezultati

Fotografije na Facebook stranici Du Motion

Promo tekst
Foto: 3sporta.com

- Marketing -

Nema postova za prikaz