IVANOVEC 2015 - UTRKA POVODOM DANA IVANOVCA, 25.6.2015.

[FOTO] Prekrasno vrijeme i odličan odaziv trkača u Ivanovcu

Utrka u Ivanovcu kraj Čakovca održana je povodom Dana mjesta Ivanovec sa startom i ciljem na nogometnom igralištu Mladost u Ivanovcu. Održane su dvije utrke i to utrka građana u kojoj se trčalo ili hodalo na 2,8 km i glavna utrka na 7,0 km u kojoj su proglašenja održana po starosnim kategorijama.

Ukupno je u ove dvije utrke sudjelovalo 145 trkačica i trkača što je u odnosu na 2014. godinu kada je održana prva utrka u Ivanovcu veliko povećanje sudionika. Uz to održana je i utrka u konkurenciji limačica i limača a u njoj je na dionici od 60 m sudjelovalo dvadesetak razigranih klinaca uz bučno navijanje roditelja.

U utrci na 2,8 km trčalo se u jednoj kategoriji, a prvi su prošli ciljem Marija Kosi iz Varaždina u ženskoj konkurenciji te David Verli iz Cirkovljana u muškoj. U glavnoj utrci na 7 km pobijedila je Martina Bezek iz Murskog Središća u ženskoj i Martin Srša iz Gornjeg Koncovčaka u muškoj konkurenciji. Na stazi od 2,8 km natjecali su se i hodači a najbrže su prošli ciljem Ivanka Horvat iz Malog Mihaljevca i Goran Mihinjač iz Čakovca. 

Organizatori, predsjednik MO Ivanovec Tihomir Žbulj te najzaslužniji za odličnu provedbu utrke, Stjepan Bernat i Josip Božić, nisu krili zadovoljstvo odazivom, pa se srčano zahvaljuju svima onima koji su se odazvali utrci ali i onima koji su pomogli u zahtjevnoj organizaciji. Utrka u Ivanovcu zasigurno će preći u tradiciju pa se svi sudionici pozivaju da se iduće godine u isto vrijeme i na istom mjestu ponovo okupe u najmanje ovakvom broju.

Rezultati: Rezultati_utrka Ivanovec_2015.pdf

 


 


 

Autor: Mario Dobša

Nema postova za prikaz