NIJE KASNO DA SE PRIKLJUČITE

[FOTO] SALOMON trkačko druženje u srcu grada!

Jučer je održano treće po redu Salomon trkačko druženje u centru Zagreba. Nakon uobičajenog susreta u Parku Bartola Kašića, gdje su trkačice i trkači mogli pogledati opremu i izabrati svoj par Salomona u kojem žele trčati, zaputili su se prema Lenuzzijevoj, odnosno Zelenoj potkovi, nizu trgova – perivoja u Donjem gradu.

Stručni voditelji ovog druženja, koje ima za cilj pretvoriti betonski grad u trkački poligon, i ovaj su put bili Darko Herak i Martin Crnjaković iz kluba RUN.HR. Oni su nakon uvodnog zagrijavanja vodili vježbe istezanja i poveli svoje grupe na lagano trčanje zadanom rutom.

– Ovo je vrlo originalno, bar kod nas, neopterećeno i zanimljivo trčkaranje gradom. Organizacija je na nivou, pozdravljam mogućnost isprobavanja tenisica i, naravno, činjenicu da je besplatno. Bio sam na sva tri susreta do sad i namjeravam ih pohoditi sve ” – izjavio je Siniša Mareković, član Brooks Running Team-a iz Zagreba.

Nova prilika za trkačko druženje već je u utorak 19. svibnja 2015. koje će biti možda i najljepše u cijelom rasporedu tjednih susreta – Povjetarac maksimirskih jezera. Početak susreta je 18 sati, Caffe bar Zeus u Parku Bartola Kašića u blizini Kvatrića, a trči se Maksimirom, oko njegovih pet jezera.

Prijave za novi susret su otvorene, dođite!

 


 


 

Autor: Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz