KROS JE IN

FOTO: Skoro 900 natjecatelja na Proljetnom krosu u Čakovcu

Svoj pozdrav prvim danim proljeća koje nas je počastilo sunčanim i toplim vremenom, dali su trkačice i trkači koji su se ponovo u velikom broju okupili na subotnjem Proljetnom krosu u čakovečkom parku.

Ovog proljeća nastupilo je ukupno 876 natjecatelja iz dvadeset i pet osnovnih i šest srednjih škola Međimurja, dok je u utrci za građanstvo nastupilo nekoliko udruga. Odličja su otišla u devetnaest osnovnih škola a za najbolju je proglašena II osnovna škola iz Čakovca sa osvojene tri zlatne i jednom srebrnom medaljom. Čakovečka Druga osnovna škola je tako prekinula uzastopni niz OŠ Nedelišće, a da je konkurencija za osvajanje ovog prestižnog pokala bila velika govori podatak da su po dva zlata osvojili učenici iz osnovnih škola Nedelišće, Podturen, Ivanovec i Macinec.

Organizator natjecanja Atletski klub Međimurje i Zbor atletskih sudaca Međimurja uspješno su priveli kraju i ovu manifestaciju a pomogli su im pokrovitelji Grad Čakovec i Međimurska županija. Veliki doprinos na svim proljetnim krosevima daje tvrtka Muraspid koja je i ovom prilikom najbolje natjecatelje nagradila majicama, a pomogli su i Dom Zdravlja Čakovec te Linea cod Čakovec.

Rezultati: Bilten_2_proljetni_kros_24.03.2012.pdf

 

Lajkajte nas na Facebooku gdje ćete naći fotografije s ove i još puno drugih utrka  www.facebook.com/3sporta

 

 


 


 

Autor: Mario Dobša / foto: 3sporta

Nema postova za prikaz