CENER ZA PET

[FOTO] Uspio noćni eksperiment!

Noćna utrka pod reflektorima, foto finiš i elektronsko mjerenje (ručno brojanje krugova), 25 krugova tartana. Ovo je u najkraćim crtama sažetak sinoćnjeg “Noćnog cenera” koji je održan na varaždinskom stadionu Sloboda.

Tek tri dana bio je razmak od najave do same utrke, ali i to je bilo dovoljno da se proširi vijest o ovoj neobičnoj utrci i da se na startu pojavi više natjecatelja nego su organizatori iz TK Marathon 95 očekivali. Najavljeno elektronsko mjerenje ulaska u cilj je bilo postavljeno, no problem je predstavljalo brojanje krugova za svakog natjecatelja. Kako se radi o trening utrci, trkačice i trkači su zamoljeni da si krugove broje sami. Jasno je bilo i prije starta da će neki pretrčati krug više, a neki su možda pretrčali i krug manje.

Rezultati na ovakvim trening utrkama, namijenjenim prije svega druženju i zajedničkom trčanju, nisu u prvom planu. Ipak spomenimo najbrže – kod muškaraca su to Marcel Labaš, Ivan Čorba i Zvonko Artić, a kod žena Valentina Belović, Ivana Antolković i Katarina Nestić. Ukupno je nastupilo 43 trkačica i trkača, od kojih je 41 završilo utrku.

Ovaj mali trkački eksperiment još je jedan dokaz da rekreativnih trkačica i trkača ima sve više i da su gladni novih, neobičnih utrka i izazova.

Rezultati na stranici TK Marathon 95

 


 


 

Autor: 3sporta / foto: Zvonimir Mikašek (c)

- Marketing -

Nema postova za prikaz