KROS LIGA GLOBETKA 1. KOLO

[FOTO] Uspješan start pete sezone Kros lige Globetka

Uspješno je započela peta sezona kros lige Globetka, jer se na startu prvog kola održanog u subotu 23. siječnja, po hladnom vremenu okupilo čak 125 sudionka, a obećavajuć je podatak da je unatoč lošem vremenu kroz cilj prošlo čak dvadeset i pet novih trkača.

Maksimalni broj bodova u prvoj utrci sezone osvojio je na duljoj stazi od 7,8 km, neuništivi Ivan Čorba iz Varaždina, drugi je bio Marijan Huzjak iz Novog Sela Rok a treći Darko Pleh iz Čakovca. Kod žena novo lice na stazi Globetke je Mirela Turk iz Murskog Središća koja je prva prošla ciljem na 7,8 km, ispred prošlogodišnje pobjednice Danijele Krobot iz Preloga i Alenke Horvat iz Novog Sela Rok.

Na kraćoj stazi od 3,6 km najbrži je kod muškaraca bio David Verli z Preloga ispred Lovre Žbulja i Krešimira Horvata, obojice iz Čakovca, a kod žena najbrže su bile Nina Dobša iz Čakovca, ispred Sandre Vaser iz Mihovljana i Ane Dobša iz Čakovca. Prvo kolo imalo je i svog donatora a to je bio restoran Kristal iz Čakovca koji je osigurao okrepu u vidu toplog čaja i kuhanog vina.

Sljedeće kolo je u utorak na Dan žena, odnosno 8. ožujka, s početkom u 17 sati.

Rezultati 1. kola.pdf

 

Kros liga Globetka Čakovec – 1. kolo

Posted by 3sporta.com on 25. siječnja 2016

Autor: M. Dobša

- Marketing -

Nema postova za prikaz