[FOTO] Utrka na Ravnu goru – rezultati

Uspješna premijerna utrka na Ravnu goru – puno trkačica i trkača, dobri rezultati i još bolje druženje!

Po ugodnom vremenu za trčanju na startu se našlo čak 62 sudionika ove brdske utrke, od kojih 11 žena, zaljubljenika u planinsko trčanje. U utrci je trebalo savladati dužinu od 6.200 metara koji su bili raspoređeni na oko 400 metara visinske razlike. Start je bio kod šumarske kuće na završetku Žarovnice, a cilj na platou paraglajdera tzv. Zupcima 300 metara iznad planinarske kuće. Ovo je mjesto s kojeg se pruža predivan pogled na dvorac Trakošćan  i Hrvatsko Zagorje.

Najbrže je do vrha stigao iskusni Josip Lacković kojemu je trebalo 30:44 min da savlada stazu, drugi i treći ciljem su prošli rame uz rame Marijan Huzjak 31:54 i Tihomir Cenko 31:55. Kod žena nadmoćno je pobijedila Valentina Belović s 34:01 što je bilo 7. mjesto u ukupnom poretku, druga je bila Ana Pavčec – Kregar s rezultatom od 41:56, dok je treća ciljem prošla Jasmina Benčić s 42:47.

 

 

Ne treba zaboraviti i sve ostale koji su došli i otrčali ovu trku i zato svima u ime organizatora hvala, a najviše gospodinu Vilimu Papu koji je u svojoj 87. godini bez problema došao do cilja. Utrka je nadmašila sva očekivanja organizatora i nema sumnje da će se slijedeće godine ponoviti.

I tu ljetu nije kraj što se tiče Ultra lige, 19. 8. liga se nastavlja utrkom na stadionu Sloboda, popularnim „Cenerom” – propozicije i najava uskoro.

REZULTATI – Utrka_na_Ravnu_goru

 

 


 


 

Autor: Ladislav Gregorinčić / foto: Zvonimir Mikašek

Nema postova za prikaz