IZAZOVI SE

[FOTO] Užitak zajedničkog vježbanja – Reebok XChallenge

U balonu Boćarskog doma u Zagrebu održan je Reebok XChallenge trening pod nazivom Unlimit Your Workout. Fitnes trenerica Martina Kovarik vodila je ovaj izuzetno dinamičan i zabavan trening.

 

 

Trening je započeo “centriranjem”, tj. zagrijavanjem, koje je pomoglo vježbačima osvijestiti činjenicu da vježbanje (a i puno drugih stvari) izvire iz središta našeg tijela.

– Naše druženje sam koncipirala kao sveobuhvatni trening i svojevrstan presjek više oblika grupnog vježbanja. Sastojao se od vježbi za stabilnost trupa, kardio i statičnih vježbi u intervalnom režimu rada te od izazovnih ali i zabavnih vježbi u paru koje su svim sudionicima izmamile široke osmjehe. Kroz trening sam provukla svoju osnovnu trenersku filozofiju prema kojoj je sigurnost vježbača na prvom mjestu. Po mom mišljenju, niti jedan trening rekreativaca ne smije balansirati na rubu potencijalne ozljede. Teško mi je riječima dočarati tako pozitivnu atmosferu i moćnu energiju koja je kolala balonom Boćarskog doma, preplavljenim sa stotinjak fitnes entuzijasta. Osobito su me obradovali i predstavnici muškog spola koji obično posve neopravdano zaziru od grupnog fitnesa. Rijetko se može doživjeti da izazovan trening na ovakvom tipu događanja baš svaki sudionik odvježba od početka do samog kraja kakav je bio slučaj u subotu. Još uvijek sam pod dojmom tolike količine nasmijanih, zadovoljnih i sretnih lica. – rekla je trenerica Martina Kovarnik.

Martina je od glave do pete bila u Reebok opremi, a ono što je nosila možeš nabaviti i ti u Intersportu.

 

 

Osim zajedničkog besplatnog treninga, svi su se sudionici mogli upoznati s Reebok opremom za fitnes. Naglasak je bio na nove Reebok Everchill TR 2.0. tenisice namijenjene za sve oblike vježbanja u fitnes dvoranama – čučnjeve, iskorake, kardio, trbušnjake, dizanje utega, marince, preskakanje konopca, sklekove.

Ove svestrane tenisice dobro podupiru stopalo, a u njih je ugrađen Liquid Foam sustav kojim je postignuta odlična mekoća, ali i stabilnost za nagle pokrete prilikom vježbanja. No ono što je možda i najvažnije kod dužeg treniranja u toplim dvoranama, vrlo su prozračne i osiguravaju ugodnu radnu temperaturu stopala prilikom vježbanja.

Tenisice Reebok Everchill TR 2.0 možete nabaviti već danas u prodavaonicama Intersporta.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”26″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_blog_gallery” override_image_settings=”0″ image_quality=”100″ image_crop=”0″ image_watermark=”0″ image_display_size=”1000″ image_max_height=”0″ spacing=”5″ border_size=”0″ border_color=”#FFFFFF” display_captions=”0″ caption_location=”below” ngg_triggers_display=”always” captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Promo tekst

Nema postova za prikaz