ZA UDOBNO TRČANJE

[FOTO/VIDEO] Predstavljamo ASICS GEL-NIMBUS™ 23

ASICS GEL-NIMBUS™ 23 nude vrhunsku udobnost i apsorpciju u svakom trkačkom koraku koji napravite. Duga povijest ovih tenisica dokaz je da su među najomiljenijim modelima iz ASICS game tenisica za cestovno trčanje.

 

Glavne odlike GEL-NIMBUS 23 tenisica su udobnost i prozračnost. Gornjište je napravljeno od mrežastog materijala koji omogućava disanje stopala i time ovaj model postaje idealna obuća za proljeće i ljeto i za duge treninge i utrke. No prozračnost nije napravljena na štetu sigurnosti, stopalo je u njima dobro učvršćeno rastezljivim dijelom u sredini gornjišta.

Vrhunska apsorpcija udarca u podlogu već je poslovično vezana uz ASICS brand. Odličan dizajn potplata prate GEL umeci u prednjem dijelu i pod petom. Oni dodatno ublažavaju kontakt s asfaltom i zaslužni su za udobnost i trajnost ovog modela, kao i mnogih drugih ASICS modela tenisica.

Udobnost se osjeća čim ih obujete – ugodan debelo podstavljen jezik spojen je za gornjište, pa se neće pomaknuti lijevo ili desno kad trčite. Debelo je podstavljen i petni dio, koji će čvrsto, ali ugodno obuhvatiti petu.

TRUSSTIC™ tehnologija u sredini potplata, koja je različita na ženskim i muškim modelima, pruža stabilnost i generira prirodnu tranziciju koraka s pete na prste. I jastučići ispod palca napravljeni su posebno za muški i ženski model. ASICS razumije da muškarci i žene imaju različitu biomehaniku, jako pozdravljamo taj pristup.

ASICS GEL-NIMBUS™ ima potplat od kombinacije materijala FLYTEFOAM™ Propel i FLYTEFOAM™ koji zajedno djeluju tako da ublažavaju udarac o podlogu i vrate energiju u novi korak.

Na strateškim mjestima smještena je AHAR guma koja osigurava dugotrajnost potplata i njegovo sporo trošenje. ASICS GEL-NIMBUS™ 23 namijenjene su cestovnom trčanju za trkačice i trkače s neutralnom stopalom.

Zaključak: ako tražite meke, podatne, superudobne tenisice za svakodnevno trčanje, a imate neutralno stopalo, ASICS GEL-NIMBUS™ 23 bit će savršen izbor.

ASICS GEL-NIMBUS™ 23 možete nabaviti u Intersportu gdje je dostupan i u Tokyo Sunrise Red izdanju, koje slavi Japansku kulturu.

ASICS GEL-NIMBUS 23 U INTERSPORT WEBSHOPU

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz