ZADNJE KOLO OKO STAROG GRADA

[FOTO] Završena Ultra liga Varaždin

Ultra liga koja je ove godine ponovno obnovljena, završila je jučer utrkom oko varaždinskog Starog grada. Ligu organiziraju entuzijasti TK Marathon 95, a privlači trkačice i trkače iz Varaždinske i Međimurske županije, ali i goste iz Slovenije.

Na rasporedu zadnjeg kola bila je utrka na 1.500 metara po bedemima i na stazi uz sam Stari grad, a nastupio je 31 trkač i 11 trkačica. U konkurenciji trkača najbrži je bio Tadej Pajtler iz Svetog Urbana (5:05), ispred Josipa Lackovića iz AK Sloboda (5:08), Krune Kučeja iz UKS Bedenec (5:13), Matije Mileca (5:16) i Marijana Huzjaka iz AK Međimurje (5:22).

Među trkačicama najbrža je bila Valentina Belović iz TK Marathon 95 (5:36), a poslije nje u cilj su ušle Ana Pavčec-Kregar iz AK Međimurje (6:34), Lidija Botić iz AK Sinj (6:52) te klupske kolegice Jelena Domislović i Renata Korošic iz Marathona 95, s istim vremenom (6:53).

Na ovogodišnjoj Ultra ligi bilo je osam utrka na tri lokacije u Varaždinu (stadion Sloboda, Drava i Stari grad) te utrka na Ravnu goru. Nastupilo je ukupno 140 trkača i trkačica, a na kraju smo dobili i ukupne pobjednike lige – to su Ana Pavčec-Kregar u ženskoj i Franjo Korošic u muškoj konkurenciji.

Organizatori za iduću godinu najavljuju nove utrke na novim lokacijama te nova iznenađenja.

 


 


 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz