VIDIMO SE DOGODINE

FOTO Završila jubilarna 20. Kros liga Drava Varaždin

Jučer je posljednjim ovogodišnjim kolom završila jedna od najdugovječnijih kros liga u Hrvatskoj, koja se već 20 godina održava u Varaždinu, na Dravi.

Zadnje kolo obilježilo je gotovo savršeno vrijeme za trčanje, a to su iskoristili mnogi da na kraju lige poprave ovogodišnji osobni rekord. Dvadeseto jubilarno izdanje lige bit će zapamćeno po standardno velikom broju trkačica i trkača, koji je često prelazio 100 natjecatelja na kolu. Na kraju je prosjek cijele lige završio na 91 natjecateljici i natjecatelju, što je stvarno respektabilna brojka.

Liga iz godine u godinu privlači sve više trkačica i trkača iz Varaždina i okolice, ali i iz susjedne Međimurske županije, a nekim nije teško potegnuti niti 30-tak kilometara u jednom smjeru za dozu utrkivanja četvrtkom. Organizatori iz Trkačkog kluba Marathon 95 svakako mogu biti zadovoljni, a iduća će sezona sigurno biti još bolja.

Na kraju treba spomenuti i pobjednike – na 5.600 m to su Lidija Botić i Tihomir Cenko, na 2.000 m Iva Friščić i Branko Levanić, a na hodanju je nastupio ove godine samo Boris Lacković.

Kod djece na 800 m  pobjednici su Lucija Horvat i Marinko Đurasek, a na 400 m Nika Kronja i Lovro Mikašek.

 

REZULTATI 20. KOLA

UKUPNI POREDAK

 


 


 

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz