MJERI PULS NA ZAPEŠĆU

GARMIN Forerunner 35 – trčite koliko god želite

Neka vam dobra kondicija i povezanost postanu rutina uz Forerunner® 35. Ovaj jednostavan GPS sat za trčanje s mjerenjem pulsa na zapešću1 malen je i lagan te ima sve što vam je potrebno kako biste mogli pratiti sve ključne aspekte napretka trčanja i fitnessa – prijeđenu udaljenost, brzinu trčanja, potrošnju kalorija, tempo i mnoge druge metričke podatke o trčanju.

 

Mjerenjem pulsa na zapešću1 uz Garmin Elevate™ tehnologiju trčanja omogućeno vam je trčanje bez pulsmetar trake na prsima, dok vam razni sportski profili osiguravaju treniranje na način koji vam odgovara. Prateći aktivnosti tijekom cijelog dana Forerunner 35 broji vaše korake, prati spavanje, ali vas i obaviještava kada se morate pokrenuti.

Ovaj sportski sat također je opremljen korisnim funkcijama kao što su Auto Pause® i načini za trčanje/hodanje. Tu je i funkcija pametnog povezivanja koja omogućuje da primate pozive, tekstne poruke i druge obavijesti s telefona2 ili da čak upravljate slušanjem glazbe izravno na zapešću.

Ostale funkcije povezivosti2 uključuju praćenje u stvarnom vremenu i automatski prijenos na Garmin Connect™, našu besplatnu globalnu online fitness zajednicu gdje možete spremiti, planirati i dijeliti aktivnosti te se pridružiti natjecanjima, primati digitalne Insights sadržaje1 poput podsjetnika za kretanje i zdravstvenih savjeta prilagođenih vašoj statistici i navikama te dijeliti svoj napredak kada dostignete ciljeve.

Forerunner 35 dolazi s remenom u crnoj, limeta zelenoj, ledeno plavoj I bijeloj boji, a dobavljiv je od 1. 10. u 11 Intersport trgovina po cijeni od 1649,95 kn.

PR članak

Nema postova za prikaz