NAJBOLJI UZ NAJBOLJE

GARMIN je potpisao ugovor o kupnji tvrtke Tacx, vodećeg proizvođača biciklističkih trenažera

Prije nekoliko dana objavljeno je potpisivanje ugovora o kupnji svih vlasničkih udjela tvrtke Tacx Onroerend en Roerend Goed B.V (“Tacx”) od strane GARMIN-a. Tacx je nizozemska kompanija koja dizajnira i proizvodi biciklističke dvoranske trenažere, alate i dodatnu opremu, kao i softverska rješenja i aplikacije za dvoranski biciklizam.

 

Kao tržišni lider s više od 50 godina iskustva, Tacx je najviše poznat po svojoj inovativnoj liniji pametnih dvoranskih trenažera, uključujući cijenjeni model NEO 2 i revolucionarni NEO Bike, koji mjeri brzinu, snagu i kadencu. Kroz izrazito realističnu i preciznu simulaciju vožnje, Tacx trenažeri biciklistima omogućuju iskustvo realistične vožnje, bez ovisnosti o vremenskim uvjetima.

Za najviši stupanj interakcije i imerzivnog iskustva dvoranskog biciklizma, Tacx pametni trenažeri povezuju se bežično s popularnim aplikacijama za treninge, što biciklistima omogućava da izvuku više iz samog treninga. Istovremeno, Tacx trening aplikacija nudi planove treninga, analizu podataka, filmove poznatih scenarija diljem svijeta, vožnju s drugim vozačima uživo, te mnogo više od toga.

– Tacx donosi potpuno novu kategoriju proizvoda Garminovom fitness portfoliju, koja proširuje opseg našeg djelovanja na tržište treninga u zatvorenom. Uz Tacx, Garmin će biciklistima ponuditi cjelogodišnje iskustvo vožnje prepuno užitaka u zatvorenom i na otvorenom. – izjavio je Cliff Pemble, Garminov predsjednik i CEO.

– Ponosni smo što imamo podršku tehnološkog lidera kao što je Garmin i veselimo se zajedničkom radu koji će dodatno obogatiti proizvode i tehnologije za trening u zatvorenom, te ih učiniti dostupnim biciklistima diljem svijeta. – izjavio je Koos Tacx, CEO tvrtke Tacx. “

Izvršenje ove akvizicije očekuje se u drugom kvartalu 2019.

Nema postova za prikaz